Waylon zet een tattoo speciaal voor Bibi Breijman

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 oktober 2023 om 10:01
waylon bibi breijman tattoo
Waylon en Bibi Breijman hebben al een aantal jaar een relatie. Toch kent deze ook zo zijn diepe dalen, maar Waylon doet er alles aan om het weer goed te maken. Hij zet zelfs haar naam met permanente inkt op zijn lichaam.

Waylon en zijn demonen

Waylon heeft genoeg dingen gedaan in de relatie met Bibi Breijman, die absoluut niet door de beugel kunnen. Zij heeft besloten hem te vergeven. Hij probeert haar wanhopig voor zich terug te winnen , op allerlei verschillende manieren.
Waylon is vreemdgegaan met een andere vrouw, toen Bibi net was bevallen van hun zoontje Chester. Zijn zaakje zou het naar eigen zeggen niet meer doen en de angst was groot dat deze het niet meer deed. Daarom besloot hij dit niet te overleggen met zijn vriendin, die hem altijd zou willen helpen, maar zijn zaakje bij een andere vrouw te testen. Heel erg slim!

Tattoo Bibi Breijman

Waylon lijkt er écht alles aan te doen om aan Bibi te laten zien dat hij nu écht voor haar gaat. Hij deelt de meest zoetsappige kiekjes op Instagram, maar lijkt nog een heel stuk verder te gaan dan alleen lieve woorden.
Waylon lijkt zelfs een beetje wanhopig te worden als je het ons vraagt, dat je radicale acties nodig hebt om aan je vriendin te laten zien dat zij écht de ware is. Hij heeft 'I ❤️ BIBI' laten tatoeëren op zijn lichaam. Vinden wij héél heftig. Bibi lijkt er blij mee, want die deelt trots een foto van de tattoo op Instagram.
Bekijk de foto van de tattoo hieronder:
screenshot 2023 10 02 at 095804
Beeld: Instagram @bibibreijman