Jada Borsato spreekt zich uit over de vervolging van vader Marco

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 oktober 2023 om 9:07
jada borsato marco borsato vervolging
Jada Borsato heeft voor het eerst gereageerd op de vervolging van haar vader Marco Borsato . Ze blijft haar vader in ieder geval steunen.

Vervolging Marco Borsato

Afgelopen week is bekend geworden dat Marco Borsato vervolgd gaat worden voor het betasten van een destijds minderjarig meisje. Na twee jaar lang onderzoek is er voldoende bewijs om hem te kunnen vervolgen.
Voor Marco een ontzettend harde klap in het gezicht, aangezien hij volledig overtuigd is van zijn onschuld. Hij reageerde op het nieuws en vindt het onbegrijpelijk dat het Openbaar Ministerie tot deze conclusie is gekomen. Toch kan hij er niets anders aan doen en wachten tot de zaak voor de rechter verschijnt. De straf die hem echter te wachten staat als hij schuldig blijkt te zijn, is niet best.

Jada Borsato blijft vader steunen

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato, geeft voor het eerst een reactie na het nieuws over de vervolging van haar vader. "Tuurlijk is het lastig. We staan met z'n allen achter mijn vader" , vertelt ze aan Shownieuws. "We gaan dit rocken en we blijven positief."
Er blijven altijd verschillende BN'ers achter hem staan . Zijn ex, Leontine Borsato, is er altijd voor haar ex-man. "Wij staan allemaal achter Marco" , vertelde ze eerder. "Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen."