Thierry Baudet en Davide in verwachting van tweede kindje – en ze onthullen het geslacht

Entertainment
door Sophie
woensdag, 31 juli 2024 om 13:47
vrouw thierry baudet
Thierry Baudet vertelt aan Story dat hij en zijn vrouw Davide in verwachting zijn van hun tweede kindje. Ook delen ze al het geslacht van de baby.

Thierry Baudet zoon Lancelot

Bijna twee jaar geleden beleefden Thierry Baudet en zijn vrouw Davide een van de mooiste momenten uit hun leven: de geboorte van hun zoon Lancelot. "Met veel enthousiasme kan ik mededelen dat Davide in de nacht van 24 september bevallen is van een kerngezonde zoon", zo vertelde de woordvoerder van Forum voor Democratie destijds. "Thierry en Davide zijn dolgelukkig. Ze hebben er bewust voor gekozen nog heel even geen foto’s en andere gegevens (zoals de naam) naar buiten te brengen om samen maximaal van dit bijzondere moment te kunnen genieten."
Lancelot wordt binnenkort twee jaar oud en het gezin Baudet heeft groot nieuws te delen. Thierry onthult dat Davide opnieuw in verwachting is en dat ze binnenkort een tweede kleine Baudet mogen verwelkomen.

Thierry Baudet en Davide in verwachting van tweede kindje – en ze onthullen het geslacht

Thierry vertelt aan Story dat ze wel graag een tweede kindje wilden, maar dat de snelheid van deze zwangerschap hen verraste. "Hoe geweldig: we krijgen een meisje", zegt Thierry. Ook deelt hij dat hun dochter in december wordt verwacht.
Nu ze al ervaring hebben met één kind, denken ze te weten wat hen te wachten staat, maar een tweede kind brengt toch nieuwe uitdagingen met zich mee. "Je weet enigszins wat je te wachten staat, maar omdat het een meisje is, is het gevoelsmatig voor mij anders", zegt Thierry. "Mensen met kinderen zeggen allemaal tegen me dat als je een tweede krijgt, je dan pas beseft hoe rustig het eigenlijk was met één kind. Twee kinderen voelt als het hebben van vier kinderen, schijnt het."
Davide gelooft dat de geboorte van hun dochter ook een grote invloed op Thierry zal hebben. "Ik denk dat Thierry fundamenteel gaat veranderen als hij zijn eigen dochter voor het eerst in zijn handen heeft", zegt ze. "Een jongetje trekt van nature meer naar zijn moeder toe. Althans, dat is bij ons zo. Een meisje richt zich normaal gesproken meer op de vader. Dat zorgt ervoor dat mannen zich heel beschermend gaan opstellen. Het zorgt ervoor dat ze anders in het leven gaan staan, denk ik. Dat zal ook bij Thierry zo zijn, op een positieve manier uiteraard."