Volgers over transformatie Sonja Bakker: 'Lijkt op Barbie'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 17 februari 2023 om 9:41
sonja bakker transformatie
Sonja Bakker gooide het over een andere boeg en is verhuisd naar Ibiza. Er was niet alleen een nieuwe carrière nodig, maar ook een nieuw gezicht. Zo heeft zij nog al wat gesleuteld aan zichzelf.

Sonja Bakker de nieuwe Barbie

Sonja lijkt helemaal niet meer op de vrouw die ze vroeger was. Als je de trouwfoto's van Sonja kijkt van toen ze nog met Koen Lenting was zou je verbaasd zijn, want je herkent haar niet meer terug. Haar huidige partner Barry van Suijdam deelde laatst een foto samen met Sonja in Amsterdam. "Wat is er met Sonja gebeurd", reageert iemand. Veel mensen vinden haar op een barbiepop lijken.

Spuitje hier, spuitje daar

Sonja kon de negatieve reacties niet hebben en verwijderde deze dan ook allemaal. Maar het is overduidelijk dat Son het een en ander heeft laten sleutelen aan zichzelf. "Ze heeft nu opgespoten lippen, wittere tanden, ik vermoed botox, haar ogen gelift, ze heeft dikke zwarte wenkbrauwen, draagt zware make-up en ook haar haar transformeerde ze", vertelt een bron uit de cosmetische industrie tegen het weekblad Weekend. Nou dan blijft er weinig over wat je nog kan veranderen aan je gezicht hè?

Rupsje nooit genoeg

Sonja verbaast mensen niet voor de eerste keer met haar uiterlijk. Ze werd in 2020 geïnterviewd door Shownieuws. In dit interview sprak ze over haar overleden vader, maar kijkers konden zich niet focussen op het interview. Je zag namelijk dat Sonja van alles heeft laten doen aan haar gezicht: een facelift, neuscorrectie, en botox. Maar kennelijk was dit voor Son nog niet genoeg, want er was namelijk nog meer werk aan de winkel. Ze heeft nu haar tanden, ogen en lippen laten doen. Je zou bijna zeggen dat Barbie er niks bij is..