Dit verandert er in het nieuwe seizoen van The Masked Singer

Entertainment
zondag, 05 november 2023 om 14:30
nieuw seizoen the masked singer
Op vrijdag 10 november begint het gloednieuwe seizoen van The Masked Singer. Tijdens een interview met Veronica Superguide onthult presentator Ruben Nicolai dat de toevoeging van Monica Geuze aan het panel slechts één van de wijzigingen is die we kunnen verwachten in de show.

Nieuw seizoen

The Masked Singer is met gemiddeld één miljoen kijkers per aflevering een van de grootste tv-hits in Nederland. Goed nieuws voor de fans: 10 november start er een nieuw seizoen van het zangprogramma. Het programma heeft een aantal kleine aanpassingen ten opzichte van de vorige seizoenen. Er zijn nu vijf individuele panelleden die de uitdaging aangaan om te raden welke bekende Nederlander zich achter het masker verschuilt.
De show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder en Monica Geuze, die voormalig deelneemster is van het programma, vormen samen het panel.

Kleine aanpassingen

Maar het blijft niet alleen bij een andere samenstelling van het panel. Ruben vertelt dat de pakken dit seizoen ook anders zijn ten opzichte van de voorgaande seizoenen: " De pakken zijn dit jaar zó achterlijk mooi. Het is echt next level. Het is minder ‘carnavalsvereniging’ dan eerder. Vroeger vonden mensen de maskers dan wel mooi, maar voor de rest zaten er dan gewone kleren onder. Die kritiek gaan we niet meer krijgen, denk ik. "
Bovendien verwacht Ruben dat het aankomende seizoen meer geschikt zal zijn voor jongere kijkers, wat betreft de mogelijkheid om te raden wie er in de kostuums zit. " Nu het programma zo goed bekeken wordt, is het ook steeds makkelijker om grote namen te strikken. Sterker nog, soms worden we gewoon gebeld. En dit jaar worden ook de kinderen meer op hun wenken bediend. "
De betrokkenheid bij The Masked Singer is voor Ruben een droom die uitkomt. " Dit is het enige programma waar ik me ooit actief voor heb aangemeld. Ik heb de directie gebeld en gezegd: ‘Het maakt me niet zoveel uit of ik zo’n pak aan doe, het presenteer, in dat panel zit of desnoods doe ik de catering en wijs ik mensen naar hun parkeerplaats, maar ik moet hierbij betrokken zijn’. "

POPULAIR NIEUWS