Monique Westenberg openhartig over relatie met André Hazes

Entertainment
door Indy
maandag, 06 november 2023 om 9:50
template roddel 27
Afgelopen vrijdag verscheen de trailer van de nieuwe driedelige documentaireserie André Hazes: The Next Chapter. Nu André Hazes en Monique Westenberg weer officieel bij elkaar zijn, zal ook zij te zien zijn in de serie. In de trailer doet Monique een boekje open over haar relatie met André.

André Hazes en Monique Westenberg

We kunnen wel stellen dat de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg vol met ups en downs zit. Ondanks de uitstapjes van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen. Volgens de zanger is het wel op een manier die niet echt traditioneel is. “We hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid.”
André zegt niet zeven dagen in de week bij Monique op schoot te kunnen zitten, maar hij is nog wel twee tot drie dagen in de week bij haar en hun zoontje. “We zijn wel trouw aan elkaar – zo, dat ik dat nog eens zeg, hè? Maar je begrijpt dat ik mijn lesje echt wel heb geleerd.”

André Hazes: The Next Chapter

In André zijn eerste documentaire, André Hazes: Crossroads , hebben we kunnen zien hoe André terugblikte op zijn verslaving. Hoe hij hiermee omging en hoe dit hem, en de mensen om zich heen, langzaam kapot maakte. Inmiddels is de zanger al twee jaar clean en is heel Nederland benieuwd hoe het nu met hem gaat. Hoe vult hij zijn leven nu in?
In de tweede documentaire zien we hoe André zijn leven opnieuw opbouwt na zijn terugkomst uit de afkickkliniek. “Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld. Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal” , zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.
Volgens de maakster ziet de kijker 'de struggle op alle vlakken'. "Ook al gaat het goed en voelt hij zich goed. Ik denk dat je samen met hem eigenlijk de zoektocht bewandelt. Want ook voor hem was alles nieuw."

Monique openhartig over relatie

Afgelopen vrijdag deelde Videoland
de trailer van de driedelige documentaireserie. In de eerste beelden die te zien zijn, komt ook Monique voorbij. Ze vertelt openlijk over haar relatie met André Hazes. "Als iemand nu aan mij vraagt: 'Ben je gelukkig?', zeg ik echt oprecht: 'Ja, ik ben gelukkig'" , zegt Monique.
Ondanks zijn uitstapjes lijkt ook André dit keer volledig voor Monique te gaan: "Ik heb altijd geroepen dat Monique de liefde van mijn leven is en daar heb ik nooit aan getwijfeld."
André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november op Videoland te zien.

POPULAIR NIEUWS