Peter Gillis niet bang voor ontslag: 'Weet zelf het beste hoe het zit'

Entertainment
door Indy
maandag, 06 november 2023 om 10:14
template een foto 17
Wat Jan Dijkgraaf betreft, die de biografie van de Meilandjes heeft geschreven, haalt John de Mol Massa is Kassa-ster Peter Gillis binnen twee weken van de buis. Dit zou alles te maken hebben met het boek van zijn ex-vriendin Nicol Kremers die binnenkort uitkomt. Peter lijkt zichzelf echter niet zoveel zorgen te maken en 'weet zelf het beste hoe het zit'.

Het einde van Massa is Kassa?

Vorige maand kondigde Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, aan dat zij haar eigen boek uit gaat brengen. In Het boek van Nicolleke: mijn waarheid, mijn overwinning deelt ze met name haar verleden met haar ex-vriend Peter. Volgens Peter is het noodzakelijk dat hij eerst kan controleren of er dingen in het boek staan, waarvan hij niet wil dat die naar buiten komen. Jan begrijpt Peter hierin volledig. Het boek van Nicol zou volgens hem wel eens de tv-ondergang van Peter kunnen betekenen.
“Wedden dat Talpa ‘Massa is Kassa’ half november van de buis haalt vanwege dat boek?” , schrijft hij op Twitter.

Geen zorgen

Peter lijkt zichzelf niet echt zorgen te maken om de uitspraken van Jan. “John de Mol is heel stellig erin: ‘Peter, hè, zolang als je niet veroordeeld bent, gaan we gewoon lekker door’” , zegt hij in een interview met RTL Boulevard .
Ook de kritiek die Peter over zich heen krijgt, doet hem niks. “Alle kritiek… Ja, Petertje leest het allemaal niet, dus ik vind het allemaal prima wat mensen allemaal schrijven. Ik weet zelf het beste hoe het allemaal zit en daar hou ik m’n eigen gewoon aan vast.”

Realistischer beeld

Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat Peter van de buis moet verdwijnen. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé , is optimistisch over het nieuwe seizoen van Massa is Kassa . In de podcast Strikt Privé wijst hij erop dat er in de promo van het nieuwe seizoen, dat morgen van start gaat, een grap over belastingfraude zit.
Volgens Evert wijst dat erop dat de reallifesoap een realistischer beeld gaat schetsen over Peter. “Ja, dus mensen die zeggen: ‘Het is geen realityserie want het is niet reëel, het is niet de waarheid en het ziet er allemaal prachtig uit, terwijl er alleen maar ellende is’, die krijgen nu dan ongelijk, want het schijnt toch wel ter sprake te gaan komen.”