André Hazes niet eerlijk over schilderij: 'Was een cadeau van Sarah'

Entertainment
door Indy
maandag, 06 november 2023 om 11:04
andre hazes clean
In een video op Instagram deelde André Hazes afgelopen weekend trots zijn nieuwe woning. Tijdens de tour laat de zanger een schilderij zien waar hij en zijn vader samen op te zien zijn. André zegt dat een kunstenaar het schilderij speciaal voor hem heeft gemaakt, maar de geruchten gaan dat dit verhaal helemaal niet klopt.

Nieuwe woning

In november 2022 werd bekend dat André Hazes een huis heeft gekocht in Wilnis . Het gaat om een duurzame twee-onder-een-kapwoning die aardgasvrij is en is uitgerust met 16 zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming. De totale woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen met in totaal zes kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een werkkamer. De ruime woonkeuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Achter het huis zit een riante tuin die op het noorden ligt.
Twee maanden geleden was het eindelijk zo ver en nam André intrek in zijn nieuwe woning . Eerder liet hij in een interview met Shownieuws weten dat hij op deze plek oud wil worden. “Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt.”
Ondanks dat het weer goed gaat tussen André en zijn vriendin Monique Westenberg, wonen de twee niet samen. "Ik was twintig toen ik Monique leerde kennen en twee weken later gingen we samenwonen. Dus ik heb maar twee weken op mezelf gewoond en het gaat nu weer gebeuren” , vertelt hij eerder over die keuze in Renze op Zondag.

Rondleiding door het huis

Op Instagram geeft de zanger een rondleiding door zijn woning. In de twee maanden dat hij er woont, bekent hij slechts twee keer op de bank te hebben gezeten. "En dat is ook precies de bedoeling." Ook vertelt André over zijn droom om in het buitenland te wonen. "Het zal kiezen worden, maar ooit" , vertelt hij terwijl hij wijst naar een stapel boeken met verschillende bestemmingen.
In de woning hangt ook een groot schilderij van een jonge André met zijn vader, die hij, naar eigen zeggen, cadeau heeft gekregen van een kunstenaar. "Aangezien ik al zo weinig dingen met mijn vader heb, vond ik het heel tof hem zo’n rol te geven in huis. Ik besef me heel goed dat ik dit aan hem te danken heb allemaal."

Cadeau van Sarah

Het lijkt erop dat André niet helemaal eerlijk is geweest over het schilderij. Volgens RealityFBI is André helemaal niet benaderd door kunstenaar Peter Donkersloot om dit schilderij van hem en z'n vader te maken. "Wij horen echter uit betrouwbare bronnen, dat dit schilderij oorspronkelijk door Sarah van Soelen als cadeau is gegeven en dus al een tijdje in z'n bezit is" , schrijven zij op Instagram. " Daar zit wel een verschil in, André."
Het juicekanaal heeft aan het ex-vriendinnetje van André gevraagd of het schilderij inderdaad een gift van haar. Ze heeft de vraag gelezen, maar wilde niet antwoorden.