Verblijven in de B&B van Winter Vol Liefde-Joshua? Dat is mogelijk!

Entertainment
zondag, 07 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 02t154047680
In de zomer kregen we tijdens B&B Vol Liefde een overvloed aan Bed and Breakfast-locaties te zien, maar in de wintereditie is dat anders. Gelukkig hoeven we niet ver te zoeken naar een B&B. Deelnemer Joshua heeft namelijk een B&B waar je uiteraard ook kunt overnachten!

B&B van Joshua

Joshua is naar Zwitserland afgereisd om Benjamin te bezoeken en wordt al snel verliefd. Hij heeft al plannen om iets op te zetten, maar zijn woning in Amsterdam heeft hij in ieder geval nog niet verlaten. In de hoofdstad is Joshua eigenaar van Breakfast at Luza's en heeft hij ook nog een restaurant genaamd Luza's in de Dapperstraat.
De Bed & Breakfast bevindt zich in Bos en Lommer en biedt accommodatie voor twee personen. Je kunt een overnachting bij Joshua boeken via Airbnb. De kosten variëren per periode tussen de 75 en 85 euro per nacht. Het betreft een tweepersoonsbed met een gedeelde badkamer en balkon. Daarnaast bestaat de optie om gebruik te maken van een eigen werkplek.
De beoordeling van de gastheer is uitstekend. In de afgelopen zes jaar heeft Joshua al 877 beoordelingen ontvangen, met een gemiddelde score van 4,74. Volgens Airbnb heeft hij daarmee de status van 'superhost'. Als je Joshua wilt bezoeken en hem misschien persoonlijk wilt leren kennen, dan is dat dus mogelijk!

Schreeuwpartij

Nadat Olivier-Bas uit het plaatje verdween door Benjamin in Winter Vol Liefde
, verwachtte Joshua bij Benjamin te ontspannen in zijn eigen huis. Echter, Benjamin had voor de nodige afstand gezorgd en ergens anders onderdak geregeld
om niet voortdurend in het gezelschap van andere mannen te hoeven verkeren. Joshua zijn opdringerige gedrag viel niet in goede aarde en Benjamin wilde niet dat Joshua zijn huis zou betreden.
Deze afwijzing leidde tot een heftige schreeuwpartij aan de telefoon, een emotioneel geladen moment dat nu als een rode vlag wordt beschouwd door Benjamin. De verliefde Joshua was duidelijk aangedaan door deze situatie. Na het ontvangen van relatieadvies van huisgenoot Anna lijkt de relatie tussen Joshua en Benjamin momenteel niet gunstig
uit te pakken voor Joshua. De spanningen hebben hun tol geëist en de toekomst van hun, op het eerste oog goed lijkende, connectie lijkt onzeker.