Ruud de Wild zit fors in de schulden: 'Miljoenen hypotheekschuld'

Entertainment
zaterdag, 06 januari 2024 om 14:30
ontwerp zonder titel 2024 01 04t141549442
Na zijn relatiebreuk met Olcay Gulsen verwierf Ruud de Wild een eigen appartement in Amsterdam voor 1.175.000 euro en sloot daarop een hypotheek af van 1,5 miljoen euro. Nu zit hij enorm in de schulden.

Breuk Ruud en Olcay

In augustus vorig jaar maakten Olcay Gulsen en Ruud de Wild bekend dat zij een punt achter hun relatie hebben gezet. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken", vertelde het stel over de breuk. "We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.” Volgens Ruud waren ze al maanden voor de aankondiging uit elkaar .
Ruud en Olcay kruisten zes jaar geleden elkaars paden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, waar Ruud vrijwel meteen onder de indruk raakte van Olcay. Hun relatie kende zowel hoogte- als dieptepunten, waaronder hun gezamenlijke deelname aan het televisieprogramma The Masked Singer .
Een van de meest ingrijpende momenten in hun relatie was de diagnose van darmkanker bij Ruud. Ondanks deze moeilijke periode ontving hij in de zomer van 2021 het hoopvolle nieuws dat hij volledig hersteld was van kanker. Dit positieve bericht bracht niet alleen vreugde, maar ook een bewustwording van de noodzaak van regelmatige gezondheidscontroles gedurende de rest van zijn leven.

Ruud de Wild in de schulden

Naast het eerdergenoemde pand is Ruud ook eigenaar van een appartement onder dat van zijn ex Olcay. Dit appartement verwierf hij in 2022 voor 1.250.000 euro en liet er eveneens een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro. In tegenstelling tot verwachtingen heeft Ruud dit appartement nog steeds in bezit. Mogelijk verhuurt hij deze ruimte aan Olcay.
Alsof de 3 miljoen euro aan hypotheken nog niet genoeg was, heeft Ruud eind december nog een hypotheek van 3 ton genomen op zijn nieuwe appartement. Dit brengt de totale hypotheekschuld op maar liefst 3,3 miljoen euro. Het lijkt erop dat hij aanzienlijke inkomsten moet hebben om de maandelijkse lasten te kunnen dragen!