Zo zag Winter Vol Liefde-Marco er in zijn jongere jaren uit

Entertainment
zaterdag, 06 januari 2024 om 13:30
ontwerp zonder titel 2024 01 02t135245109
We herkennen Marco als de goedhartige blond krullende persoon in Winter vol Liefde, maar zag hij er in het verleden ook zo uit? Veronica Superguide is een oude foto van hem tegengekomen.

Zo zag Marco er vroeger uit

In Winter Vol Liefde geeft Marco de liefde een tweede kans na het overlijden van zijn vrouw drie jaar geleden. In de afgelopen weken hebben we al gezien dat Marco sommige kandidaten naar huis heeft gestuurd, maar er zijn nog steeds dames aanwezig die mogelijk een kans maken bij de vrolijke en levenslustige ondernemer in de sneeuw. Ondanks dat Marco zijn hotel te koop heeft gezet , blijft hij nog steeds de eigenaar.
Marco heeft de deuren geopend naar een zoektocht naar liefde en dit brengt zo nu en dan wat complicaties met zich mee. Aangezien hij al een zoon heeft en in Noorwegen een boetiekhotel runt, is hij op zoek naar een vrouw die al deze aspecten kan omarmen. In Winter Vol Liefde toonde Marco ook emotionele momenten toen hij sprak over zijn vorige liefde, Marie-José, van wie we een glimp kunnen opvangen op zijn Instagram-pagina. Veronica Superguide heeft ontdekt hoe Marco eruitzag in zijn gloriejaren en het is een wereld van verschil!

Hier kennen we Marco ook van

Het is niet de eerste keer dat Marco op televisie verschijnt . Dertien jaar geleden had Marco een bescheiden rol in het programma Herrie in het Hotel . In die aflevering bezochten topkok Herman den Blijker en Gerlof Bos het hotel van Marco en Marie-José om hen een handje te helpen. In het kader van Herrie in het Hotel speelde Gerlof op 8 juni 2010 een adviserende rol voor het Herang Tunet Hotel in Heggenes, Noorwegen dat eigendom is van Marco en Marie-José.
In de opnames van Herrie in het Hotel zien we een jonge Marco. Destijds waren zijn krullen nog blond. In de video krijgen we ook een glimp van Marie-José, de vrouw over wie Marco zo liefdevol spreekt in Winter Vol Liefde .