Dit is wat we tot nu toe weten over Wie is de Mol? 2024

Entertainment
zaterdag, 06 januari 2024 om 12:30
ontwerp zonder titel 2024 01 03t155155473
Met het naderende nieuwe seizoen van Wie is de Mol? beantwoorden we vijf vragen over het geliefde spelprogramma. Zo ben je helemaal op de hoogte wanneer het programma weer begint!

Vanaf wanneer kunnen we Wie is de Mol? kijken?

Vanaf zaterdag 6 januari 2024 kun je genieten van seizoen 24 van Wie is de Mol? , elke zaterdag om 20.30 uur bij AvroTros op NPO 1 . Direct na elke aflevering van Wie is de Mol? kun je overschakelen naar NPO 3 voor het programma MolTalk , gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot. We kunnen dus allemaal massaal ons molboekje erbij pakken, want het spannende spel gaat al snel van start!

Wie doen er mee?

Dit seizoen zullen acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek
, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère , artiest Babs Schutte , presentator Fons Hendriks , cartoonist Jip van den Toorn , dragqueen Justin Mooijer , actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk deelnemen
aan het programma. Dit belooft een seizoen te worden met deelnemers, die veel kennis hebben.

Wie is de presentator?

Wie zal dan het nieuwe seizoen gaan presenteren? Dat zal niemand minder dan Rik van de Westelaken zijn. Ook dit seizoen is hij de vaste presentator. Het markeert ook nog eens zijn zevende keer als presentator van het programma, waarbij ook een jubileumseizoen is inbegrepen.

In welk land is Wie is de Mol? opgenomen?

Het decor voor dit seizoen is Mexico , zo onthulde AvroTros
dat op sociale media in november. Een waarzegger stelde de vraag " Wil jij de toekomst leren kennen?
" en presenteerde beelden van het nieuwe seizoen, inclusief een introductie waarin Rik zegt: " Welkom in Mexico ".

Wie was de Mol in 2023?

In maart van afgelopen jaar werd onthuld dat presentator Jurre Geluk de Mol was in het seizoen. Techjournalist Daniël Verlaan eindigde als winnaar, inclusief de prijzenpot, terwijl voormalig zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo de verliezer was.
Natuurlijk zijn we nu allemaal reuze benieuwd, wie dit jaar de mol is. Gelukkig hoeven we niet meer al te lang te wachten tot het het nieuwe seizoen van start gaat!