Klaar met die bouwval? Zoveel kost het om mee te doen aan Help, Mijn Man is Klusser

Entertainment
door Denise
zondag, 18 juni 2023 om 12:50
ontwerp zonder titel 2023 06 14t164830743
De nachtmerrie van elk gezin: In een bouwval zitten en er komt maar geen einde aan het klussen. In Help, Mijn Man is Klusser wordt de verbouwing voltooid. Maar hoeveel moet je zelf betalen aan dit programma? Dat lees je hier!

Zoveel kost meedoen aan Help, Mijn Man is Klusser

Niet meer weten waar je het moet zoeken, omdat je man klusser is en de verbouwing maanden laat staan. Dan zijn John en zijn klusteam er to the rescue in Help, Mijn Man is Klusser ! Zij helpen om de gehele verbouwing te voltooien en de bouwval wordt dan ook omgetoverd tot een prachtige woning.
Bij veel programma's moet je wat geld neerleggen als je wil meedoen aan een klusprogramma. Bij Help, Mijn Man is Klusser gaat het er anders aan toe. In de RTL Boulevard podcast legt Luuk Ikink uit dat het een ander soort format is en dat je daarom niks hoeft te betalen voor dit programma! Dat is ook een keer leuk, aangezien je bij alle klusprogramma's wel een deel zelf moet betalen. Zo zegt Luuk hierover: "De verbouwing is al gaande. Daar zit natuurlijk veel eigen geld in. De spulletjes die ze daar gebruiken, dat is helemaal plat gesponsord."
schermafbeelding 2023 02 27 om 162837
Beeld: Help, Mijn Man is Klusser