Dit hebben alle exen van Giel Beelen met elkaar gemeen: Hij heeft een duidelijk type

Entertainment
door Tika
zondag, 18 juni 2023 om 13:50
dit hebben alle exen van giel beelen in het gemeen hij heeft een duidelijk type
Inmiddels ligt radio-dj Giel Beelen aan de ketting. Sterker nog, hij en zijn vriendin Floor Joustra zijn in verwachting van hun eerste kindje. Tussen hen zit een behoorlijk leeftijdsverschil van maar liefst achttien jaar. Terugkijkend naar zijn vorige relaties, zat er altijd wel een verschil van minstens tien jaar tussen. Giel heeft een duidelijk type.

Romy Struik

Dit is misschien wel zijn bekendste ex. Romy kennen we natuurlijk uit De Bachelor, ze stond bekend als het meisje met een rugzak. Hierin ging ze de strijd aan om het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren, maar helaas voor haar lukte dat niet. Met Giel ging het echter ook niet veel beter. Ondanks ze jaren jonger is en ze toevallig ook aan de slag is als radio-dj, sloeg de vonk niet helemaal over. Na korte tijd zijn ze uit elkaar gegaan

Nicolien Nusselder

In 2015 viel de radio-dj hals over kop voor de blondine. Net als de andere dames zat hier ook een behoorlijk leeftijdsverschil tussen. Ondanks dat Nicolien twaalf jaar jonger was, is "Ze geestelijk veel ouder dan ik, dat heft elkaar meer dan op”, zei de radio-dj destijds in Van der Vorst ziet sterren. Ze
wist het vier jaar uit te houden met Giel. Een behoorlijke prestatie als je het ons vraagt. Nadat het uit ging, heeft hij een uitgebreide Instagram post gedeeld, die trouwens nog steeds online staat. "Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien. Zoals Douwe Bob zo mooi verwoord; But I'll do what's right, and let you go 'Cause I can see it only hurts your soul. But I love you, I Do"

Gulia Wolthuis

De relatie met Gulia slaat alles. Toen zij elkaar leerde kennen was Gulia pas 18 terwijl Giel 31 was. Dit zorgde destijds voor veel ophef. Toch hadden de twee het in 2012 nog over trouwplannen. Die zijn echter nooit doorgezet en maar goed ook. "Ik kijk gewoon met heel veel respect terug op de afgelopen vijf jaar. Iedereen had zijn mening klaar in het begin omdat ze zo jong was, maar daar is het zeker niet op stukgelopen. Sterker nog, Guilia heeft me ontzettend veel geleerd en veel gebracht in het leven en we hebben mooie dingen meegemaakt. Maar het is beter zo. Meer heb ik er ook niet over te zeggen", vertelde hij jaren geleden in de 3FM-ochtendshow .
Tussen Giel en zijn huidige vriendin zitten ook behoorlijk wat jaren, maar liefst achttien om precies te zijn. Het is duidelijk dat hij voor de jongere vrouwen gaat. Persoonlijk worden wij een beetje naar van de gehele situatie. Was de radio-dj moeders mooiste of had hij bakken aan geld, was het wellicht een ander verhaal.
– Grapje –