Verhuizing zet relatie John de Bever en Kees op het spel: 'Klaar mee'

Entertainment
door Indy
woensdag, 29 november 2023 om 16:49
spanningen verhuizing john de bever
John de Bever heeft samen met zijn man Kees een nieuwe woning gekocht, maar of ze daar nou goed aan hebben gedaan. De zoveelste verhuizing levert spanningen op tussen het stel. "Ik ben klaar met de onrust."

Nieuwe woning

John de Bever en Kees kochten vorige maand een prachtig appartement in Den Bosch. De reden voor de verhuizing van de mannen was simpel: ze wilden meer woonruimte. En met succes! Hun oude appartement , met een bescheiden woonoppervlakte van 124 vierkante meter, is nu verleden tijd. Hun nieuwe stulpje heeft een oppervlakte van 208 vierkante meter en biedt John en Kees de ruimte waar zij naar op zoek waren.
Alle spullen overhuizen is zo gepiept: het nieuwe optrekje ligt slechts op een steenworp afstand van hun vorige appartement.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat John en Kees intrek nemen in een nieuwe woning. Het is de elfde keer in vijftien jaar tijd dat het stel verhuist. "Hierna verhuis ik niet meer”, zegt John stellig in gesprek met Story . "Kees wil overal maar een jaar of tweeënhalf blijven wonen. Ik hoop dat we nu langer in ons nieuwe onderkomen blijven. Ik ben klaar met de onrust van die man.”
Groter wonen is niet de enige reden dat Kees wéér wil verhuizen. "Bij onze nieuwe woning hebben we een mooier uitzicht, er gebeurt meer” , legt Kees uit. "Ik hecht overigens niet aan een huis of een bepaalde plek. Ik hecht aan mensen of een mooie ring die ik van John heb gekregen. Wij kunnen overal wonen.”

Wéér verkassen

Waar Kees razend enthousiast is over de nieuwe woning, ziet John het helemaal niet zitten om nóg een keer te verkassen. "Ik kan aarden als ik een bank en een tv heb. Maar jij wilt altijd verhuizen” , zegt de zanger.
Ondanks dat het stel nog niet is ingetrokken in de nieuwe woning, is Kees al op zoek naar een nieuw stulpje. "Ik heb nu alweer op Funda gekeken, terwijl we nog niet eens in ons nieuwe huis wonen” , zegt hij. "Ik zou onze nieuwe woning gerust weer te koop kunnen zetten. Als we ooit uit Nederland vertrekken, begin ik in Spanje een makelaarskantoor.”