Ontmoet de mysterieuze verloofde van Britt Dekker

Entertainment
door Indy
maandag, 02 oktober 2023 om 16:11
verloofde britt dekker max apotowski
Britt Dekker plaatste vandaag op Instagram dat haar vriend Max Apotowski haar ten huwelijk heeft gevraagd. De twee zijn al tien jaar samen, maar wie is de verloofde van Britt eigenlijk?

Wie is Max Apotowski?

Britt en Max hebben elkaar ontmoet toen Britt pas 21 was. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de tv-opnames van Waar Rook is... Zijn Britt & Ymke in 2013. Max, die 11 jaar ouder is dan Britt, was de regisseur van het programma. Er was geen sprake van liefde op het eerste gezicht. In een interview met &C vertelde Britt dat ze altijd te laat was voor de opnames en dat Max in Amsterdam woonde, wat haar erg handig uitkwam. "Op een gegeven moment sliep ik steeds bij hem. Dat was makkelijker” , zegt Britt. "Ik vond hem een zeikerd met z’n op tijd komen en hij vond mij een zeur, omdat ik altijd te laat kwam. We waren ver van elkaar verwijderd.”
Toch sloeg de vonk over tussen de twee. "Op een gegeven moment hadden we veel lol samen en qua humor lagen we op één lijn.” Inmiddels liggen ze zo goed op een lijn dat het stel zelfs gaat trouwen .

Tegenpolen

Vorig jaar zei Britt in een interview met Beau Monde dat zij en Max echte tegenpolen zijn. "Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt, Max is supernetjes"
, zegt Britt. Ze vullen elkaar perfect aan, ondanks hun verschillen. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij."
Britt vergelijkt hun relatie met een broodje kroket, waarbij zij de kroket is en Max het bolletje. "Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.”
Britt zag het al langer zitten om te trouwen, maar Max had daar een voorwaarde aan verbonden. Pas als ze zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt' wilde hij op een knie gaan. Zoals Britt zelf heeft gezegd is dat nogal een lastig puntje voor haar, maar het lijkt haar inmiddels toch gelukt te zijn.
De twee plaatsen niet vaak foto's samen, maar hier kun je het gelukkige koppel bewonderen. Max staat links naast Britt op de foto: