Dit is het vermogen van Marie Verhulst

Entertainment
door Indy
zaterdag, 25 november 2023 om 11:30
vermogen marie verhulst
Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, is momenteel te zien in de razend populaire realityserie De Verhulstjes. Daarnaast is ze actief in de wereld van Studio 100 in meerdere series en is ze sinds 2019 het baasje van de pratende hond Samson. Maar hoeveel verdient Marie en wat is haar vermogen?

Marie Verhulst

Marie Verhulst is geboren op 14 september 1995 in Brasschaat. Ze is een Belgische actrice en de dochter van Gert Verhulst, de eigenaar van Studio 100 . Ze verwierf bekendheid door haar rol als Charlie in de jeugdserie Ghost Rockers , die sinds 2014 wordt uitgezonden op Ketnet .
Op 21 december 2019 werd Marie voorgesteld als het nieuwe baasje van Samson in Samson en Marie , waarbij ze de fakkel overnam van haar vader die na 30 jaar stopte. Twee dagen later bracht Marie samen met Samson haar eerste single uit. Sinds 2021 is Marie te zien in de realitysoap De Verhulstjes.
Een bijzonder moment in haar carrière was tijdens De Grote Sinterklaasshow in december 2022, toen Marie de zwangere Hanne Verbruggen verving als K3-lid tijdens het slotlied 'Waterval'.

Inkomsten

Samen met Samson is Marie te boeken voor een optreden. Het prijskaartje? Ruim vierduizend euro voor een live on tape van dertig minuten of een meet and greet
van negentig minuten, maar voor dat geld mag dan ook met Marie én Samson op de foto. Jaarlijks doet Marie zo'n honderd optredens à vierduizend euro. Dit is op jaarbasis dus al zo'n 400.000 euro aan inkomsten.
Daarnaast doet zij nog allerlei andere activiteiten en is ze ook deels verantwoordelijk voor verschillende afdelingen binnen het Studio 100 . Hoeveel ze precies per jaar verdient is niet bekend.

Vermogen

Het exacte vermogen van Marie is niet bekend, maar deze wordt geschat op ongeveer één miljoen euro. Dit vermogen heeft ze voornamelijk opgebouwd met haar carrière als actrice en presentatrice, haar modellenwerk en haar andere activiteiten.
Aangezien de familie Verhulst momenteel razend populair is, zal haar vermogen ongetwijfeld nog stijgen de komende jaren.