Zo gaat het nu met Suus uit B&B Vol Liefde

Entertainment
door Indy
zaterdag, 25 november 2023 om 12:30
zo is het nu met suus bb vol liefde
Suus was te zien in het meest recente seizoen van het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde. Ze reisde af naar de B&B van Bram in Zweden in de hoop zijn hart te veroveren, maar dit is haar helaas niet gelukt. Hoe is het nu met haar?

Aan de slag bij Debbie

Ondanks dat Suus de liefde niet vond bij Bram in Zweden, zijn niet alle banden met betrekking tot het programma verbroken. Ze heeft namelijk een baantje als kok in de B&B van deelneemster Debbie. Het is even schakelen, maar het werk bevalt Suus goed. "Ik had het wel even iets anders bedacht. Het is keihard werken" , zegt ze in een interview met RTL Boulevard . "Het is ontbijt, lunch, diner, ik werk zes dagen per week. En het is constant volgeboekt.”
Gelukkig heeft ze het ook naar haar zin in de B&B. "Het is onwijs gezellig, dus ik doe het met liefde. Ik blijf hier voorlopig wel.” En niet alleen Suus heeft haar carrière te danken aan Debbie: het blijkt dat Debbie ook de grondlegger is voor de carrière van Chantal Janzen.

De liefde bloeit op

Debbie heeft, met dank aan het programma, de liefde wél gevonden . Suus is getuige van de opbloeiende liefde tussen Debbie en haar Paul. "Debbie is heel druk, maar je ziet gewoon dat ze onwijs van elkaar houden” , zegt Suus. "Tussendoor geven ze elkaar kusjes en knuffeltjes. Superlief.”