Voor wie kiezen de kandidaten in Winter Vol Liefde?

Entertainment
door Indy
zaterdag, 06 januari 2024 om 10:30
unnamed 2
Let op: dit artikel bevat spoilers over de afloop van Winter Vol Liefde! Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde is ten einde en alle vijf de kandidaten hebben al hun matches over de vloer gehad. In de laatste aflevering wordt de grote vraag beantwoord: hebben de kandidaten de liefde gevonden?

De afloop

In Winter Vol Liefde gingen Benjamin, Marco, Edith, Guido en Saul op zoek naar de liefde van hun leven. In de laatste aflevering vertellen de kandidaten of zij een potentiële liefde hebben gevonden.

Benjamin

Benjamin heeft een bewogen avontuur achter de rug. Hij dacht dat even dat Joshua een goede match voor hem was, maar al gauw bleek het tussen de twee niet te werken. Ook de andere kandidaten konden zijn hart niet veroveren en Benjamin blijft alleen achter in Zwitserland.
Hij is blij dat het hele liefdesavontuur achter de rug is. "Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie ", vertelt hij aan zijn vriendin Anna. " Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig door het leven als single man." Benjamin heeft van zijn deelname aan Winter Vol Liefde
in ieder geval een heleboel geleerd over wat hij wel en niet wil in het liefdesleven.

Marco

Joyce en Marco leken elkaar helemaal te hebben gevonden, maar toch besluiten de twee om niet samen verder te gaan. " We hebben het gezellig en heel leuk, maar ik denk wel dat we serieus met elkaar in gesprek moeten", begint Marco zijn verhaal. Hij vertelt dat hij veel gemeen heeft met Joyce, maar hij voelt dat het nog wel in de weg staat wat hij allemaal mee heeft gemaakt. "Ik vind het echt doodeng! "
De vrouw van Marco is een aantal jaar geleden aan borstkanker en ook Joyce kampt met deze vreselijke ziekte. Marco vindt het daarom lastig om zijn hart voor haar open te stellen. Ook Joyce voelt de kriebel niet en legt zich neer bij de beslissing van Marco.

Edith

De drie mannen die bij Edith over de vloer kwamen, wisten haar hart niet te veroveren. Ondanks dat ze de liefde van haar leven niet heeft gevonden, kijkt Edith toch positief terug op het avontuur. "Ik heb een verschrikkelijke leuke tijd gehad, dat zou ik zo weer doen. Mijn eisenlijst is wel heel lang, maar ik het ook met mannen gedate die ik anders nooit gekozen zou hebben. Hierdoor heb ik geleerd eens te daten met mannen die ik uiterlijk gezien niet aantrekkelijk vind, maar eventueel van binnen kan leren kennen."

Guido

Waar de andere kandidaten hun matches vriendelijk de deur wijzen, staat Guido voor een moeilijke keuze. Hij ziet het met zowel Esmeralda als met Marjo wel zitten om te daten. "Ik heb slecht geslapen vannacht. Ik moet proberen los te laten dat één van de twee niet blij gaat worden met mijn bericht. Maar so be it", vertelt Guido .
Uiteindelijk besluit Guido dat hij met Marja wil gaan daten. We zien Guido uiteindelijk naar Marja lopen om te vragen of de interesse wederzijds is. "Ik vraag me af of jij niet een tijdje wil blijven? Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. Je bent harstikke leuk. Ik ben blij dat je gereageerd hebt, anders had ik je nooit ontmoet. Ik voel me niet weer alsof ik in de brugklas zit." Het antwoord is duidelijk . "Ja, dat wil ik wel! Het voelt goed. Ik voel me zo blij als een kind, ik sta gewoon te trillen."

Saul

Dat Saul eindigt met Amy Rose is geen verrassing. Vanaf de eerste week dat Winter Vol Liefde werd uitgezonden, gingen er al geruchten rond dat Amy Rose nog steeds in Zwitserland zou verblijven. En de geruchten zijn bevestigd: Saul heeft voor Amy Rose gekozen. In de laatste aflevering is te zien dan Saul en Amy Rose aan het ontbijten zijn in Italië met zijn broer en schoonzus. " Mijn familie kent mij, dus ik stel hun mening op prijs" , zegt Saul. Goed nieuws voor Amy: ze is goedgekeurd door de familie. Ze zegt al kriebels te hebben en zich helemaal zichzelf te voelen bij Saul.
"Het is leuk om te zien dat zij zich thuisvoelt. Ze heeft al een eigen kast! ", zegt de verliefde Saul. Uiteindelijk is het doel dat Amy Rose richting de sneeuw gaat verhuizen om haar leven met de makelaar op te bouwen. Er gaan zelfs al geruchten dat de twee verloofd zijn en dat Amy Rose zwanger is . Of dit waar is zullen we vast later horen van het kersverse stel!