Ontmoet de nieuwe vriendin van Olof uit B&B Vol Liefde

Entertainment
door Indy
dinsdag, 03 oktober 2023 om 11:26
olof bb vol liefde
Dat Olof uit B&B Vol Liefde smoorverliefd is wisten we al, maar op wie hield hij nog even geheim. Inmiddels is het grote woord eruit: Margje is de liefde van zijn leven.

Olof en Marian

Olof had zich aangemeld voor B&B-houdster Marian. Het klikte goed tussen de twee, maar een relatie zit er niet in. “ Na tien dagen hebben we er samen over gesproken. Lovers zullen we niet worden, maar we zijn wel vrienden geworden. We zien elkaar nog regelmatig" , zei hij in een interview met DTV Nieuws . De twee hebben nog regelmatig contact met elkaar.
Ondanks dat het tussen hem en Marian niks is geworden, is Olaf inmiddels gelukkig in de liefde. Eerder deed hij er, net als Bram , nogal geheimzinnig over wie de gelukkige is. In een interview met het Brabants Dagblad liet Olof weinig los over de dame in kwestie. Hij vertelde trots dat hij zijn nieuwe liefde via Facebook heeft gevonden. “ Een meisje van 12 jaar stuurde een berichtje voor haar oma. Uiteindelijk hebben we afgesproken en we hebben het hartstikke leuk. Verliefd? Nou ja, het kriebelt wel, ja.”

De grote onthulling

Maandag was het dan zover: Olof onthult zijn grote liefde. In een interview met RTL Boulevard
stelt hij trots zijn vriendin Margje voor. Olof glundert van oor tot oor en is helemaal in love met haar.
Ondanks dat de twee smoorverliefd zijn, zijn er geen plannen om samen te wonen. "Dat gaan we geen van beiden doen" , zegt Margje. "We hebben allebei een mooi sociaal leven. En ik werk dus nog. En we vinden het leuk om ons eigen huis te houden. En dan kun je toch heel veel leuke dingen samen doen. Gezellig samen eten en andere tripjes maken."

Smoorverliefd

Olof deelt op zijn Instagrampagina een foto waarop te zien is dat de twee overduidelijk smoorverliefd zijn op elkaar. "Ik heb Margje, mijn vriendin voorgesteld. Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor de lieve en mooie reacties op het item in RTL Boulevard" , schrijft hij erbij.
Bewonder de twee tortelduifjes hier: