Vriendschap Michella Kox en Louisa Jansen verbroken: 'Ze heeft me gekwetst'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 11 augustus 2023 om 16:53
vriendschap michella kox en louisa jansen verbroken ze heeft me gekwetst
Het ziet er naar uit dat de vriendschap tussen hartsvriendinnen Michella Kox en Louisa Janssen over en uit is. Wat is er gebeurd dat de twee zo plotseling de vriendschap verbreken?

Michella Kox en Louisa Janssen

Michella en Louisa leren elkaar kennen in de onbewoonde jungle waar ze in hetzelfde team streden voor de titel Echt Meisje in de Jungle en natuurlijk de geldprijs. Zoals we ons allemaal nog wel kunnen herinneren, moest Louisa het spel verlaten nadat ze haar mededeelnemer zo'n harde mep gaf dat de arm van haar tegenstander uit de kom ging. Tegen onze verbazing in, wist Michella het nog best lang vol te houden, maar lag er voor de finale uit.

Vriendschap verbroken

Eenmaal terug in Nederland bleven de twee elkaar op zoeken en kregen ze zelfs een eigen programma. In Michella & Louisa werken mee
, proberen de diva's wekelijks nieuwe baantjes. Terwijl er elke week nog een nieuwe aflevering online komt, lijkt de vriendschap in werkelijkheid een beetje verwaterd. Verschillende roddelkanalen krijgen er ook hoogte van. Nadat Juicechannel
Michella zelf vraagt hoe het zit, wil ze niet veel prijsgeven. "Ik wil er echt weinig over kwijt, maar kan jullie vertellen dat het niet om de muziek gaat", begint ze haar verhaal. "Louisa heeft mij gekwetst met iets wat ik graag privé wil houden. Na de actie heb ik besloten om afstand te nemen, we hebben geen ruzie, maar het is beter om onze eigen weg te gaan."
Het roddelkanaal heeft ook naar een reactie van Louisa gevraagd, maar ook zij gaat er niet echt op in. Het zal ons niks verbazen als dit nog een staartje krijgt en de waarheid boven tafel komt.