Waylon zet Bibi Breijman in het zonnetje: 'Ik gloei van trots'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 01 september 2023 om 10:52
waylon en bibi relatie
Waylon laat via Instagram weten dat hij ontzettend trots is op zijn grote liefde Bibi Breijman . Vandaag komt namelijk officieel haar eerste single uit!

De relatie van Waylon en Bibi Breijman

De relatie van Waylon en Bibi Breijman ging niet altijd over rozen. Waylon heeft namelijk een verschrikkelijk fout gemaakt, dat hij te danken heeft aan zijn demonen . Hij ging vreemd met een andere vrouw, maar Bibi besloot hem hiervoor te vergeven. De relatie van de twee hield stand en sindsdien is het 'lekker rustig', vertelde Waylon in een update over de relatie met Bibi. Sindsdien doet hij er alles aan om zijn grote liefde weer voor hem te winnen .

De nieuwe single van Bibi

Bibi Breijman heeft vandaag haar eerst single uitgebracht genaamd 'Toverdrank'. In februari deelden we al dat ze grootse plannen
had en dat ze muziek zou gaan maken. Vandaag is de dag dat ze deze muziek ook eindelijk aan ons kan laten horen. "Een liefdesliedje dat vorig jaar mijn brein in danste toen ik voor het eerst met mijn pas geboren baby'tje onder de douche stond" , schrijft ze op Instagram. "Ik voelde dat ik zoveel liefde wilde geven, want alle mensen die mij veroordeelden waren ook ooit hulpeloze kleine wezentjes."
Het lijkt erop dat ze hiermee doelt op de mensen die haar raar aankeken toen ze besloot Waylon nog een kans te geven.
"Mijn muziek en het schrijfproces zijn mijn grote redding geweest en dat heeft weer geleid tot mijn album en boek die later dit jaar uitkomen."

Waylon zet Bibi in het zonnetje

Waylon is natuurlijk ontzettend trots op Bibi en haar eerste single. "Gefeliciteerd met je eerste echte eigen single Bibi" , schrijft hij op Instagram. "Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen.. Ik gloei van trots. Je bent een bijzonder talent."