Wederom verdrietig nieuws voor Donny Roelvink

Entertainment
door Sophie
maandag, 16 januari 2023 om 9:22
donny roelvink kinderwens
Donny Roelvink wordt per direct geopereerd als hij hoort dat hij teelbalkanker heeft. Gelukkig gaat het nu heel goed met hem, dit vertelt hij in de talkshow Renze op Zondag. Ondanks dat het nu goed gaat, kreeg hij ook verdrietig nieuws. Hij kreeg te horen dat het voor hem heel lastig is om kinderen te krijgen.
De operatie van Donny Roelvink
Toen Donny te horen kreeg dat hij teelbalkanker had, onderging hij direct een operatie. Hierbij werd één van zijn ballen verwijderd. Deze operatie verliep volgens hem en de doktoren goed. Er is een tumor van 4 bij 4 centimeter getest en hieruit bleek dat het om een minder agressieve vorm van teelbalkanker ging.
Moeilijk papa worden
Het gaat goed met Donny, hij heeft geen chemotherapie nodig. Wel hebben de artsen hem geadviseerd om 'waakzaam te wachten'. Toch kreeg hij van zijn artsen ook heel vervelend nieuws: het zal lastig worden voor hem om kinderen te krijgen.
"Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. Ze zeiden 'het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden'. Maar de kans is er nog wel", vertelt Donny in de talkshow Renze op Zondag.
Wij hopen voor Donny dat zijn grote wens uit mag komen.