Welke rijke oude man slaat Nicol Kremers aan de haak?

Welke rijke oude man slaat Nicol Kremers aan de haak?

door Tika

Last Laatst geüpdatet

De relatie tussen miljonair Peter Gillis en golddigger Nicol Kremers is al maanden voorbij. Ze heeft een tijdje geprobeerd geld te verdienen op een andere manier, maar het zit haar niet helemaal mee. Misschien moet ze maar gewoon weer op zoek gaan naar een rijke vent.

Breuk tussen Nicol en Peter blijft vaag

Wanneer Nederlands favoriete koppel uit elkaar, is na maanden nog niet helemaal duidelijk. Nicol zegt namelijk september, Peter zegt december en volgens Evert Santegoeds, baas van Privé, is het sinds de mishandeling in mei al voorbij. Na de breuk is Nicolleke uit de nederige villa van Peet gezet. Vanaf dit moment is ze lekker gaan couch surfen – of luchtbed surfen... – Ook heeft ze op andere manieren inkomsten te krijgen, maar met geld aftroggelen van kinderen, kwam ze niet in de buurt met het geld dat ze voorheen had. Nou ja, het geld dat ze bij Peter had.

Bij welke man kan Nicol Kremers het nu proberen?

Wat Nicol beter kan doen is gewoon zoeken naar een nieuwe suiker oom. Daar helpen we haar graag een handje mee, dus bij deze: Welke rijke oude man slaat Nicol Kremers aan de haak?

Marcel Boekhoorn

Marcel Boekhoorn

  • Om in de parksferen te blijven, staat op nummer één niemand minder dan Marcel Boekhoorn. Hij is de eigenaar van dierentuin Ouwehands Dierenpark. En een tijd eigenaar geweest van Hema. Zijn fortuin haalt hij echter ergens anders uit. Destijds heeft hij de aan- en verkoop gedaan van Telfort. Hij heeft een vermogen van maar liefst 2,3 miljard.
Joop van den Ende

Joop van den Ende

  • Met een vermogen van 1,6 miljard zou Joop van den Ende ook een goede optie zijn. Nicol wilde destijds graag met Peter trouwen zodat zij ook van alles op haar naam kon krijgen. Joopie is van 1942. Wil natuurlijk niet veel zeggen, maar hij is niet meer de jongste. Misschien zou ons Nicol zich in het testament kunnen werken.
Terror Jaap

Terror Jaap

  • Om het lijstje af te sluiten, Terror Jaap. In 2008 won hij reality serie De Gouden Kooi. Daar heeft hij laten zien dat hij niet vies is van grimmige acties – zoals door zijn eigen kots rollen –, net als Nicol! Hij zal misschien niet meer het prijzengeld hebben, maar wij denken dat dit een perfecte match is. 

Een aantal van deze mannen zitten misschien in een relatie, maar alles kan stuk. He André?!

– You're welcome. –

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk