Ook Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck hadden een affaire

Entertainment
door Indy
donderdag, 14 september 2023 om 13:53
welmoed sijtsma sander schimmelpenninck affaire
Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck zouden volgens Yvonne Coldeweijer een affaire met elkaar hebben gehad. Ze zouden na de opnames van Op1 niet van elkaar af kunnen blijven.

Allebei vreemdgegaan

De twee werkten samen als presentator van de talkshow Op1 . Eind augustus 2020 kondigde Sander aan dat hij stopt als presentator van het programma. "Ik vond het al een ingewikkeld verhaal toen ik werd gevraagd. Ik heb al zoveel andere dingen. Ik heb me erin laten lullen. Het was voor drie maanden bedoeld als experiment" , zei hij in zijn Zelfspodcast . "Het liep, door corona, maar door. Terwijl mijn twijfels bleven. Het heeft nooit honderd procent als mijn rol gevoeld."
Het is niet bekend wanneer de affaire tussen de twee plaatsvond, maar het lijkt logisch dat het vóór augustus 2020 heeft plaatsgevonden. Opvallend is dat Welmoed destijds een relatie had met Erik Egberts. In februari 2021 verbraken de twee hun verloving, na vijftien jaar een relatie te hebben gehad. Het lijkt er dus op dat ze is vreemdgegaan op Erik.
Sander heeft twee dagen geleden bevestigd dat zijn dochtertje is geboren. Hij heeft een relatie met Lotta Klemming. "We zijn al zeven jaar samen en dan is het echt leuk om een volgende stap te maken" , zei hij toen. "Ik ben er gewoon aan toe en heb er veel zin in." Dat betekent dat ook hij vreemd zou zijn gegaan als de geruchten waar blijken te zijn.

Affaire met Jan Smit

Welmoed zou niet alleen hebben aangepapt met Sander, maar ook met zanger Jan Smit . We weten inmiddels dat Jan Smit vreemdgaan
wel vaker doet. Hij presenteerde samen met Welmoed een schaatsshow bij AVRO/TROS. “Welmoed had al 100 jaar verkering met haar high school lover, maar blijkbaar was het vlammetje al een tijdje uitgedoofd. Jan en Welmoed trainden zeer intensief voor het schaatsprogramma, maar ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden”, beweert Yvonne.
“Vlak daarna kondigde Jan zijn burn-out aan en maakte Welmoed het uit met haar vriend”, voegt ze eraan toe.
We weten inmiddels dat het er in Volendam hard aan toe gaat. Nick Schilder is vreemdgegaan en Jan Dulles was ook niet trouw aan Caroline Mol . Hij beloofde haar uiteindelijk wel zijn trouw, Jan en Caroline zijn getrouwd . Hopelijk kan hij zichzelf nu wel een beetje inhouden.