Wietze de Jager verkoopt huis met fors verlies

Entertainment
zaterdag, 13 januari 2024 om 10:30
ontwerp zonder titel 2024 01 09t150853120
Wietze de Jager heeft aangekondigd dat hij met zijn gezin naar Bonaire gaat verhuizen. Met trots noemt hij zichzelf een bevoorrecht persoon, omdat hij hiermee een langgekoesterde wens in vervulling ziet gaan.

Gezin

In maart maakte Wietze de jager in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas bekend dat zijn vrouw Lieke Veld in verwachting is van hun vierde kindje. Lieke vertelde in een interview na hun bruiloft dat ze een vierde kindje met Wietze wel ziet zitten.“Wietze komt uit een gezin met acht kinderen. Dat lijkt mij wat veel. Ik heb zelf alleen een broer en zus. Maar vier kinderen lijkt mij wel heel leuk.”
“Dan zie je dat dat er toen al in zat. Dan krijgt uiteindelijk de vrouw weer gelijk, hè?”, zei Wietze op de radio. “Wij zijn heel erg verheugd. Ik ben er ook heel blij mee, natuurlijk. We zijn zeer dankbaar dat dit ons gegund is. Het is lang niet voor iedereen weggelegd.”
Lieke was zelf helemaal niet van plan om een huisje-boompje-beestje leven te krijgen, ze wilde zich meer op haar carrière focussen. “Trouwen en kinderen pasten helemaal niet in het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Ik had grote plannen en was vooral bezig met carrière maken. En toen kwam ik Wietze tegen en werd het ineens allemaal anders.”

Verlies gemaakt

Nu gaat er nog een langgekoesterde wens van het gezin in vervulling. Ze verruilen Nederland voor Bonaire. Maar er hangt wel een prijskaartje aan het verwezenlijken van deze droom. Zo heeft hij zijn villa in Zwolle, die al geruime tijd te koop stond, verkocht voor 1.075.000 euro.
Dit terwijl de vraagprijs op 1.250.000 euro lag. Op de villa rustte een hypotheek van 1,3 miljoen euro. Op basis van de hypotheek betekent dit een verlies van maar liefst 225.000 euro.
Maar daar houdt het niet op. Onlangs verwierf de voormalige radio-dj van 538 een pied-à-terre in Amsterdam voor 663.000 euro, terwijl de vraagprijs 595.000 euro was. Wietze was dus bereid om 68.000 euro boven de vraagprijs te betalen.
In totaal gaat het dus om bijna driehonderdduizend euro aan verlies en overbiedingskosten die hij heeft moeten incasseren. Hij heeft duidelijk veel over voor zijn droom om naar Bonaire te verhuizen.
Bekijk alle foto's van de woning op de site van BekendeBuren .
wietze de jager woning
wietze de jager woning 2