Zo zag Guido uit Winter Vol Liefde er vroeger uit

Entertainment
zaterdag, 13 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 04t115652856
Guido was in het afgelopen seizoen van Winter Vol Liefde te zien. Hoewel zijn zoektocht naar liefde niet zonder uitdagingen verliep, waardeerden de kijkers zijn no-nonsense mentaliteit en oprechte bedoelingen. Maar hoe zag Guido er vroeger uit?

Narcist

Volgens zijn voormalige partner, met wie Guido twaalf jaar lang een relatie had en voor wie hij zelfs naar Zweden verhuisde, is Guido niet zo'n lieverdje. “ Het heeft me jaren gekost om hem te verlaten. Daarvoor had ik nooit de moed. Hij is narcistisch en maakte mij kapot ”, vertelt de ex van Guido in een openhartig gesprek met Story , geciteerd door Shownieuws .
Volgens haar was de relatie nog maar net drie maanden voorbij toen Guido al op televisie verscheen in Winter Vol Liefde . “ Hij is charmant, maar ik denk dat alle manipulatieve narcisten dat zijn. ” Volgens zijn ex hadden ze ook goede momenten. "Maar eigenlijk was hij twaalf jaar bezig om mij neer te halen.” Nu ze terugkijkt, ziet ze pas in hoe de relatie is geweest: “ Echt psychische mishandeling.
De voormalige partner van Guido vraagt zich af in hoeverre RTL de deelnemers screent, omdat er nooit contact met haar is opgenomen over Guido. Een woordvoerder van RTL wil er niet inhoudelijk op reageren ‘omdat het een privézaak betreft’. “ Wel kan ik zeggen dat aan al onze reality- en datingprogramma’s een zeer uitgebreide casting vooraf gaat. ” Guido zelf wil ook niet reageren, ‘ omdat is afgesproken dat alles via een persvoorlichter moet ’.

Guido vroeger

De vrouwen die op bezoek kwamen bij Guido vonden hem duidelijk interessant. Het is echter soms lastig te raden wat hij precies verbergt onder zijn muts, vooral in het ijskoude Lapland. Hoe dan ook, Guido lijkt niet veel haar meer te hebben.
Vroeger wel, dat blijkt wel uit een duik in het archief van jeugdfoto's van de vrolijke levensgenieter. Tegenwoordig heeft de 43-jarige Guido gekozen voor een gemillimeterd kapsel, terwijl hij vroeger aanzienlijk meer haar op zijn hoofd had. Hieronder vind je een verzameling foto's die Flair bij elkaar heeft gebracht.