Wilfred Genee krijgt de volle laag van Yvonne Coldeweijer: 'Echt heel dom'

Entertainment
door Indy
maandag, 11 september 2023 om 14:04
wilfred genee 6423eadcc5942
Wilfred Genee wordt door juicekoningin Yvonne Coldeweijer afgekat voor het voorlezen van de pikante onthulling over Martien Meiland . "Het is niet dat ik het uit principe niet zou brengen, het is gewoon matig boeiend."

Gemeenschap op de parkeerplaats

Een paar weken geleden heeft Wilfred Genee in Vandaag Inside een stukje uit het boek van Nagejaagd. Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland van Caroline Van Eeden voorgelezen, waarin ze vertelt dat Martien Meiland gemeenschap heeft gehad op de parkeerplaats. De onthulling werd behoorlijk in het licht gezet, doordat Wilfred er minuten lang aandacht aan gaf.
Volgens Yvonne is het niet zo heel chic dat hij dit heeft gedaan en is het daarnaast matig boeiende informatie. In haar podcast De Juice Show zegt ze dat ze deze informatie zelf nooit naar buiten zou brengen. "Ik vind het niet zo heel sympathiek om te doen. Je weet dat zo iemand op dat moment uit de kast kwam, die was dingen aan het experimenteren" , zegt Yvonne "En verder… Op het moment dat Martien ook toegaf in de media dat het eigenlijk wel klopt, had ik ook zoiets van: nu komt Wilfred echt heel dom over."

Matige juice

Ook Mark Koster, co-host van de podcast, begrijpt niet dat Wilfred die uitspraak heeft gedaan. "Als die Valérie nou had uitgezocht dat die Meilandjes een groot stuk hebben gefraudeerd bij dat chateau, dát vind ik interessant. Dan heb je wat en dat zou strafbaar kunnen zijn. Maar gemeenschap op de parkeerplaats is voor mij geen juice."
"Hij doet er niemand kwaad mee en dat is geen juice op zich" , vult Yvonne aan. "Ik zou misschien een bijzin vermelden over de situatie van Martien, maar ik vind het zelf niet heel chic. Het is niet dat ik het uit principe niet zou brengen, het is gewoon matig boeiend."
Volgens Mark heeft Wilfred een misser gemaakt. "Hij ging er echt goed voor zitten. Ik dacht nu komt de onthulling dat de Meilandjes de Fransen heeft opgelicht en die mensen niet hebben betaald. Maar gemeenschap op een parkeerplaats twintig jaar daarvoor. Ik vind het niks..."