Leontine Borsato deelt heftig nieuws: 'Het gaat echt niet goed met me'

Entertainment
door Sophie
maandag, 11 september 2023 om 15:27
leontine borsato mentale lichamelijke klachten
Leontine Borsato deed onlangs een interview met Nouveau. Hier vertelde ze onder andere over de heftige mentale en lichamelijke klachten waar ze last van heeft.

Leontine Borsato en Marco Borsato

Leontine Borsato deed in Nouveau een boekje open over de nasleep van de scheiding met Marco Borsato . "Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken."
Het vertrouwen dat ze heeft in Marco zijn onschuld is groot, ondanks de aantijgingen die tegen hem zijn gedaan. Uiteindelijk is hij niet vervolgd voor de aantijgingen rondom The Voice of Holland , maar er wordt volgende maand besloten of het Openbaar Ministerie hem gaat vervolgen voor het aanraken van een minderjarig meisje zonder toestemming. Toch heeft Leontine het volle vertrouwen dat Marco dit niet gedaan heeft.

Mentale en lichamelijke klachten

Naast het gesprek over Marco, ging het ook over de mentale en lichamelijke klachten die Leontine heeft gehad in de afgelopen tijd. Ze heeft zelfs haar eierstokken en eileider moeten laten verwijderen. "Een aantal jaar geleden zijn er twee cystes operatief bij mij verwijderd" , vertelt Leontine. "Die zijn binnen een paar jaar uitgegroeid tot cystes van 10 centimeter."
Leontine heeft de operatie zo lang mogelijk weten uit te stellen, maar afgelopen winter kon ze er niet meer onderuit. Eén van haar eierstokken klapte dubbel waardoor zowel de eileiders als eierstokken verwijderd moesten worden. Het ging in die tijd ook niet goed met haar. "Pas afgelopen winter dacht ik: oe, het gaat echt niet goed met me, ik moet hier iets aan gaan doen", vertelt ze. "Toen ben ik naar de huisarts gegaan, heb ik hormoonpillen gekregen en heb ik ook mentale hulp gezocht."
Het lijkt op dit moment goed te gaan met Leontine, sinds ze uit elkaar is met John Huiberts
, is ze zich volledig gaan focussen op haarzelf. Wij hopen op een hele mooie toekomst voor haar.