Xander de Buisonjé zoende met minderjarige: 'Ze was net 16'

Entertainment
door Indy
maandag, 11 september 2023 om 16:26
xander en sophie
De geruchten gaan rond dat Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie uit elkaar zijn. De twee volgen elkaar niet op Instagram en vanuit Sophie haar kant blijkt enige sprake van wantrouwen te zijn. Ook gaan de geruchten dat Xander met een minderjarige meid heeft gezoend.

Relatiebreuk

Dat relaties niet de sterkste kant zijn van Xander is al langer bekend. Zijn eerdere relatie met presentatrice Wendy van Dijk is in 2002 stukgelopen, omdat hij aan Wendy had bekend dat hij herhaaldelijk was vreemdgegaan. De bruiloft, die twee dagen later gepland stond, werd afgeblazen. Op dat moment was Wendy in verwachting van hun zoon.
In 2010 trouwde Xander met zijn vriendin Sophie, met wie hij twee kinderen kreeg. Rondom dit huwelijk gaan de laatste tijd nogal wat geruchten. Zo wordt er beweerd dat de twee hun relatie hebben verbroken. Ze volgen elkaar namelijk niet op Instagram. In een interview metShownieuws vertelt Xander echter dat er niks aan de hand is. " Wij schijnen elkaar niet te volgen op Instagram. Ik volg haar mijn hele leven, live. Ik ben zelf helemaal niet van Instagram en er is iemand die mijn account bijhoudt. Zelf zet ik er heel sporadisch iets op en ik weet ook niet wie ik allemaal wel of niet volg. Blijkbaar volg ik haar dus niet."
Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is het een opmerkelijke uitspraak van Xander. Op haar verhaal schrijft ze: "Je maakt foto's met elkaar en je tagt elkaar, maar je volgt elkaar niet, want je zit niet echt op Insta? Yeah right. Die hebben elkaar gewoon een keer in een ruzie ontvolgd."

Vreemdgaan, vreemdgaan en nog eens vreemdgaan

Dat er spanning en sprake is van wantrouwen in de relatie tussen Xander en Sophie, blijkt uit de berichten die Yvonne ontvangt op Instagram. Zo zegt een spion van haar dat als Xander een optreden heeft er altijd een vrouw mee is om hem in de gaten te houden. Dit zou in opdracht zijn van Sophie. Hij schijnt het vaak gezellig te hebben met anderen na zijn optredens.
"Ik was een half jaar geleden op een feestje waar hij kwam optreden. Ik was daar met mensen die Xander lang en goed kennen. Er was een vrouw bij, rond de 40 denk ik. Ik hoorde haar vertellen dat zij van Sophie mee moest naar optredens, omdat hij niet te vertrouwen zou zijn. Ze bleef in een straal van 2 meter om hem heen... ik heb nog even met Xander staan praten en hij stond gelijk iets te dicht bij en een hand om je middel als hij met je praat. Beetje onnodig als je het mij vraagt" , aldus de spion.

Gezoend met een minderjarige

Er gaat geen dag voorbij zonder dat er weer een geval met een minderjarige voorbijkomt in BN'er-land. Yvonne deelde eerder al dat Guido Weijers en Thijs Römer met minderjarige meiden het bed hebben gedeeld . Nu ontving ze van een spion een shockerend bericht rondom Xander.
Zij zegt het volgende: "Hij woonde een tijdje bij ons in de straat. Hij mocht niet eens de kinderen alleen naar school brengen en/of ophalen. Zijn vrouw was er altijd bij. Niet gek want hij is zo vaak vreemdgegaan. Iedereen in Amstelveen weet dat ook... Ik ken ook iemand die met hem heeft gezoend (toen hij nog met Wendy ging), zij was toen 16... Gewoon in het café om de hoek bij hun huis. Classy."