Winter Vol Liefde-Benjamin slaat terug na negatieve reacties

Entertainment
zondag, 31 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 27t111551379
Winter Vol Liefde is in volle gang en zoals bij elk programma roept een bepaalde kandidaat veel reacties op. Niet alleen de "red flags" van Benjamin, maar ook zijn nek houden de kijkers bezig. Op Instagram reageert hij op alle kritiek.

Benjamin

De spin-off van B&B Vol Liefde lijkt op maat gemaakt voor de 26-jarige Benjamin . Hij woont op een hoogte van 2000 meter in een skigebied in het Zwitserse Wallis, maar de liefde is nog niet bij hem gepasseerd. Benjamin is buitengewoon ondernemend en de kans is groot dat we hem in het programma zullen zien werken aan zijn eigen bedrijf, gezien zijn ambitieuze plannen in de hotellerie!
Benjamin begint het liefst zijn dag in de zon op de piste, waar hij dagelijks geniet van een adembenemend uitzicht op de met sneeuw bedekte vlaktes. Deze levensgenieter heeft zijn potentiële partner veel te bieden, want hij is betrouwbaar, spontaan en zorgzaam. Naast zijn sportieve kant, waarin skiën een prominente rol speelt, ontspant hij graag op het terras met een drankje na een dag op de piste.

Kritiek

De 26-jarige Benjamin wordt door sommige fans al 'de winterse versie van Joy' genoemd, omdat hij, net als Joy, het liefst ergens eenzaam op een berg wil zitten. Het daten verloopt dan ook nog niet soepel. Tegelijkertijd neemt de kritiek op Benjamin toe, mede door een van zijn gesprekken met Nicky over rode vlaggen. Ook zijn nek is een veelbesproken onderwerp op sociale media. Op Instagram reageert Benjamin op alle negatieve reacties.
' Spot the red flag. Eerste week Winter Vol Liefde zit erop! Hoe vonden jullie het?
' schrijft hij bij wat foto’s van Zwitserland. Vervolgens heeft hij het over zijn nek. ' Mocht je trouwens mijn nek zoeken, die zoek ik al sinds m’n geboorte, dus ja … stond helaas niet vooraan bij het uitdelen van de nekken. '
Gelukkig heeft hij ook oog voor alle liefde die hij krijgt. ‘ Verder dank voor jullie mega lieve reacties. Mocht je mij deze winter zoeken, ik werk een bergje verderop in Riederalp Riederfurka.