Wordt dit prachtige miljoenenpand de nieuwe woning van de familie Meiland?

Entertainment
door Indy
maandag, 25 september 2023 om 11:28
boek over familie meiland1
Vorige week werd bekend dat de familie Meiland opnieuw hun oog hebben laten vallen op een woning. Het gaat om een stadvilla van zeven miljoen euro in Noordwijk. Maxime Meiland zou samen met haar gezin meeverhuizen met Erica Meiland en Martien Meiland . Bekendeburen ontdekte om welk pand het gaat.

Rijksmonument

Volgens Bekendeburen heeft de familie de ogen gericht op de voormalige burgemeesterswoning in Noordwijk-Binnen, een stevig gerestaureerd rijksmonument. Deze stond te koop voor 8,75 miljoen euro, maar de vraagprijs is inmiddels verlaagd naar 7,25 miljoen euro. Het huis schreeuwt de Meilandjes. Het pand heeft een woonoppervlakte van maar liefst 690 vierkante meter.
De woning bestaat uit drie woonlagen en een kelder. Het pand beschikt onder anderen over een luxe keuken met alles erop en eraan, een buitenkeuken met pizza-oven, een zwembad, een sportschool en een wijnkelder.

Gribus en weinig privacy

Buurtbewoners zijn niet zo razend over de miljoenenvilla. “ Als je uit het raam kijkt, kijk je rechtstreeks naar de puinhoop van de overburen. Die hebben daar in een steeg een ravage gecreëerd, een gribus “, vertelt een buurtbewoner aan weekblad Story . “ Voor zeven miljoen euro wil je toch een leuk uitzicht? En daarnaast hebben ze ook weinig privacy. Ik kijk vanaf mijn achtertuin rechtstreeks in hun tuin.

Maxime verhuist mee

Er gaan geruchten rond dat Maxime haar miljoenenvilla binnenkort niet meer kan betalen . Wanneer Chateau Meiland stopt , zou er volgens bronnen een bord in de tuin komen. Het ziet er naar uit dat dat bord snel in haar voortuin zal verschijnen, want volgens buurtbewoners verhuist Maxime met haar gezin mee naar de nieuwe woning.
De nieuwe buurvrouw is daar helemaal niet blij mee. “ Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht . Binnen een week werd bekend dat het een miskoop was, omdat er een lekkage zou zijn. Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet. ” Volgens de buurvrouw zet de familie veel dingen in scene om de aandacht te kunnen krijgen. “Mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald.”
Bekijk de prachtige miljoenenvilla in de onderstaande video: