Dit is de nieuwe woning van Maxim Froger

Entertainment
zondag, 12 november 2023 om 10:30
ontwerp zonder titel 72
Maxim Froger heeft samen met zijn vriendin Ruby een schitterende woning gekocht in het prachtige Blaricum. Het stel was al een ruime tijd op zoek naar hun droomhuis, om samen een leven op te bouwen. Het lijkt erop dat het hun eindelijk is gelukt. Dit is de nieuwe woning van Maxim Froger.

Maxim Froger

Maxim Froger is een bekend gezicht, niet alleen als de zoon van de beroemde zanger en Toppers-oprichter René Froger, maar ook als een opvallende deelnemer aan het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. In dit avontuurlijke programma krijgen we de kans om Maxim beter te leren kennen. Op de officiële website van Maxim Froger wordt duidelijk dat hij trots is op zijn bekende achternaam, maar ook zeker zijn eigen stijl en identiteit heeft ontwikkeld.
Inderdaad: Maxim is de zoon van de legendarische zanger René Froger, maar hij bewandelt nu zelfstandig het pad van de muziek. Onlangs heeft hij zijn debuutsingle ' Wie ' uitgebracht, een liefdesliedje waarin hij zingt: ' Wie kent me beter dan jij.' Dit lied is uiteraard een eerbetoon aan zijn prachtige vriendin Ruby, met wie hij al geruime tijd een relatie heeft.
Maar Maxim en Ruby zijn niet gestopt bij slechts één liedje. Naast dit romantische nummer hebben ze samen nog een andere belangrijke mijlpaal bereikt!

Prachtige Blaricum

Blaricum geniet drastisch als een van de meest exclusieve en welvarende gemeenten in Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat talloze beroemde Nederlanders hier hun woonplaats van hebben gemaakt. De plaats biedt ook de ideale omgeving om te settelen, of je nu op zoek bent naar de echt rust en privacy of juist naar levendige gezelligheid in de buurt. Kortom, Blaricum heeft voor ieder wat wils.
En hier mogen Maxim en zijn vriendin Ruby ook gaan verzegelen, vanwege hun nieuwe aankoop. Hun nieuwe woning staat namelijk ook in Blaricum.

Nieuwe woning

De twee hebben prachtige gezinswoning aangeschaft, gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk genaamd de Blaricummermeent. Dit moderne huis met een prachtig rieten dak staat te koop voor 895 duizend euro en geniet van een rustige locatie, met uitzicht op een sfeervol plantsoen.
Naar onze mening is dit werkelijk een juweel van een woning! Het huis biedt alles waar je naar verlangt: een ruime tuin, voldoende slaapkamers en een gezellige buurt. Maxim en Ruby tonen duidelijk een oog voor stijl en comfort. Voor dit stel symboliseert deze stap het begin van hun leven samen. Met deze gezinswoning is er voldoende ruimte voor een mogelijke verdere uitbreiding van de Froger-familie.
300 1440x960
433 1440x960