Yvonne Coldeweijer haalt keihard uit naar Sarah van Soelen: 'Clown aan de prednison'

Entertainment
door Denise
maandag, 12 juni 2023 om 10:26
ontwerp zonder titel 2023 06 12t100824682
De woede-uitbarsting van Sarah van Soelen, de ex van André Hazes jr, doet Yvonne Coldeweijer vrij weinig. "Ze lijkt op een clown aan de prednison."

Sarah van Soelen gaat los op Yvonne Coldeweijer

Sarah van Soelen staat nu wat minder in de spotlights sinds ze niet meer samen is met een bekende Nederlander. Tot twee weken geleden, toen verscheen ze in de Instagram Story van Yvonne. Onze roddelkoningin deed even een boekje open over de slippertjes van Robert Doornbos en heel toevallig: onze homewrecker Sarah kwam daarin voor.
Zo zou Robert het ontzettend gezellig hebben gehad met Sarah vorig jaar. Hierover zou zijn toekomstige vrouw Chantal Bles laaiend zijn en dat spreekt boekdelen voor Yvonne. Maar Sarah zegt dat dit allemaal 'leugens' zijn en Yvonne moet hier dan ook gauw mee stoppen. "Zielige Yvonne, jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!!! Ik heb geen affaire met Robert. Robert is een kennis van mijn vader! Ik ken Chantal en Robert dus ook persoonlijk en hebben hierom moeten lachen."
Sarah had geen aardig woord over voor Yvonne ." Ja, als ik hen tegenkom sta ik met hen te praten, maar ik ben zeer zeker niet met hem alleen een garage in gelopen. Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om maar dingen uit z’n verband te rukken om maar een beetje poen op je bank te krijgen!" Ze gaat verder: "Deze mensen gaan bijna trouwen, LAAT ZE MET RUST EN LAAT ZE GELUKKIG ZIJN – iets waar jij duidelijk jaloers op bent – EN MIJ OOK!!! Nogmaals: ik heb geen affaire en ook niet gehad! Misschien moet je ook eens bij je eigen vent gaan zoeken. Ik ben er echt klaar mee om mezelf elke keer te moeten verdedigen voor zo’n naar mens als jij!"

De reactie van Yvonne Coldeweijer op Sarah van Soelen

Yvonne reageert op haar hele verhaal in haar podcast De Juice Show. "Ik heb iets van: meid, jij bent hier de bijzaak. Meid, jij bent een bijrol! Waarom maak je jezelf main character? Dat ben jij niet. Ik heb het over Robert Doornbos en Chantal. Bemoei je er even niet mee! Jij bent het lijdend voorwerp. We hebben het óver jou, niet tégen jou." Ze vertelt verder. "De juice was dus dat Robert Doornbos waarschijnlijk een soort van situatietje met haar had. Mensen hadden hen samen gespot en het was wat… Hmm, het was een beetje tricky, van: hmm, what’s happening here? Dat had ik gebracht, dat was al lang geleden. Toen bracht ik dus van de week dat vooral dat deel over Soel Chantal heel erg heeft geraakt."

Een clown

Yvonne vertelt dat Chantal hierom heel pissig is en dat de slippertjes met haar geliefde en Sarah waarschijnlijk waar zijn. Volgens Yvonne is Sarah daarom heel woedend. "Ik heb denk ik wel zes posts voorbij zien komen, over wat voor slecht mens ik ben. En dan denk ik: oké, maar het is nog steeds waar." Sarah vertelde dat Robert een vriend was van haar vader. " Maar weet je nog dat André ook een zogenaamde vriend was van haar vader?! Hahaha. Nee joh, die meid is een clown. Een clown aan de prednison, zo ziet ze er een beetje uit!" Sarah krijgt veel kritiek dat zij gezinnen kapot maakt, wat vindt Yvonne daarvan? "Dat is prachtig. Dat is ironie. Die meid… Zij is dat! Zij heeft dat uitgevonden. Wat schuif je het naar mij door? Dit is heel ironisch. Daarom noem ik haar een clown."