Natalee Holloway zaak kwam voor Jeroen van der Boom heel dichtbij

Entertainment
door Denise
zondag, 11 juni 2023 om 14:50
ontwerp zonder titel 2023 06 09t115126109
De zaak van Natalee Holloway kwam angstvallig dichtbij voor Jeroen van der Boom. Zo vertelt hij bij Jinek dat hij in die tijd in hetzelfde hotel zat als de moeder van Natalee, Beth Holloway.

Zaak Natalee Holloway

Joran van der Sloot kwam gisteren in Amerika aan. Hij moet terechtstaan voor de afpersing van de moeder van Natalee Holloway, Beth Holloway. Natalee verdween in 2005 op Aruba en haar lichaam is vooralsnog niet gevonden. Nog altijd is er nog niet genoeg bewijs gevonden om Joran hier de schuld van te geven.

Jeroen van der Boom zat in hetzelfde hotel als Beth Holloway

Kennelijk krijgt Jeroen niet genoeg aandacht in de media en moet hij even zijn moment of fame pakken bij Jinek . Zo kwam de verdwijning van Natalee wel heel dichtbij voor Jeroen. Hij vertelt hierover bij Jinek: "Ik zat in hetzelfde hotel. We waren daar voor voetvolley. Ik kan niet voetballen, maar ik was mee als muzikant. Ik moest spelen, net zoals hier vanavond, en daar deed ik het feest ’s avonds."
Hij gaat verder: "We liepen het terras op en we denken: er wordt gefilmd. Zij was weg en er was enorm veel commotie om, maar dat dit uiteindelijk zo groot zou worden, dat was toen helemaal niet te bevatten. Zij zat toen op het terras en er werd gedraaid voor een interview, want haar dochter was weg. En wij dachten: jeetje, dat is die vrouw, hè? Maar dat dit uiteindelijk zo ontzettend heftig en groot geworden is, is niet te bevatten. Wij weten natuurlijk dat het zo was. Elke keer denk je daar toch aan terug, dat je die vrouw zag zitten. Ook die beelden die je dan ziet… Het is krankzinnig."

Jeroen van der Boom beroemde voetballer ontmoet

Naast het hele verhaal dat het totaal onbelangrijk is dat Jeroen in hetzelfde hotel zat als de moeder van Natalee, wil hij ook nog even een ander onbelangrijk feitje noemen. Zo blijkt het dat hij de beroemde voetballer Erling Haaland heeft ontmoet en dit heeft hij dan ook vooraf laten weten aan Eva's redactie. Zo egoïstisch als hij is, brengt hij dit onderwerp zelf ter sprake en Eva gaat hierop in. Jeroen begint een onzinnig verhaal te vertellen over hoe die ontmoeting verliep. Nou Jeroen, we hopen dat je weer lang kan teren op dit moment van publiciteit…