André Hazes en Monique Westenberg opnieuw in het huwelijksbootje: zo pakt hij het aanzoek aan

Entertainment
door Denise
zondag, 11 juni 2023 om 13:20
ontwerp zonder titel 2023 06 09t104228262
Zoals we weten is de kans groot dat André Hazes en Monique Westenberg weer opnieuw in het huwelijksbootje stappen. Aan RTL Boulevard laat de zanger weten op welke manier hij deze keer Monique wil vragen.

André Hazes pakt aanzoek Monique Westenberg anders aan

André en Monique zijn al eens eerder verloofd geweest, maar we weten allemaal hoe dat toen is gegaan. De verloving was verbroken en de zanger ging ervandoor met Sarah van Soelen. Toch zijn Monique en André nu weer wonder boven wonder bij elkaar gekomen. Monique stond hem op te wachten met open armen na alle schandaaltjes van hem en ze zijn nu weer happy together.
André vertelt tegen RTL Boulevard dat op dit moment alles goed gaat in zijn relatie met Monique en dat hij het zelfs een beetje eng vindt hoe makkelijk het leven gaat. Alles is stabiel en oké, dat bezorgt André een eng gevoel. Hij liet al eerder weten dat hij het in eerste instantie niet ziet zitten om te gaan trouwen. Maar als ze dit nog ooit in de toekomst zouden willen, dan zal André toch echt opnieuw op één knie moeten voor Monique en het haar moeten vragen. De verloving gaat er wel anders uitzien volgens André, hij wil het namelijk op een intiemere manier gaan doen.