Dit is de 18 jaar jongere vriendin van Giel Beelen

Entertainment
door Tika
zondag, 11 juni 2023 om 11:50
dit is de 18 jaar jongere vriendin van giel beelen
Begin dit jaar kondigde Giel Beelen zijn nieuwe relatie met Floor Joustra. Ondanks de twee nog niet zo heel lang samen zijn, zijn ze wel al in verwachting van een kindje. Maar wie is de dame in kwestie eigenlijk?

Giel Beelen neemt pauze

Vorig jaar zomer kondigde Giel Beelen een tijdelijke radio pauze in. Vanaf januari 2023 zou hij namelijk een wereldreis maken met zijn nieuwe vriendin Floor. "Samen met mijn grote liefde Floor Joustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in!", schreef hij op Instagram. Het is de eerste keer in 25 jaar dat hij geen radio maakt.

Schokkerend nieuws

Inmiddels zijn de tortelduifjes al op de mooiste bestemmingen geweest, maar terwijl ze in Indonesië zijn, delen ze wel erg leuk of misschien wel schokkerend nieuws. Ze zijn namelijk in verwachting. Waarom schokkerend? Er zit maar liefst achttien jaar leeftijdsverschil tussen hen. Daarnaast zijn ze nog niet zo heel lang samen. "Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar. Wij zijn voor de 20 wekenecho weer even in Nederland geweest", schreef Giel over de situatie.

De vriendin van Giel Beelen

Floor is dus net als al zijn exen een stuk jonger. Veel is er niet over haar bekend. Ze lijkt veel van feestjes en uitgaan te houden, zo deelt ze vaak video's van het nachtleven. Nu ze zwanger is kan ze dat wel op haar buik schrijven. Wat ze qua werk doet is niet geheel duidelijk. Waarschijnlijk teert ze op het geld van Giel, want we kunnen ons geen andere reden bedenken dat je op iemand als hem kunt vallen. Op 23 augustus 2023 zijn Giel Beelen en Floor Joustra getrouwd !
Op 31 oktober 2023 zijn Giel Beelen en Floor Joustra ouders geworden van hun dochtertje Josephine!