De soap die nooit lijkt te eindigen: het liefdesleven van Gordon

Entertainment
door Tika
zondag, 11 juni 2023 om 10:50
de soap die nooit lijkt te eindigen het liefdesleven van gordon
Gordon heeft behoorlijk wat te voortduren gehad in zijn liefdesleven. Zal hij ooit nog de ware vinden? De tijd begint te tikken en als we naar zijn vorige relaties kijken, denken we van niet.

Gordons liefdesleven

Gordon is waarschijnlijk de bekendste Nederlander met het meest trieste liefdesleven. Zodra hij een relatie kreeg, deelde hij zijn partner gelijk met de rest van de wereld. Niet heel handig. Je zou denken dat hij van vorige situaties heeft geleerd, maar da is nie.

Gavin

Een voorbeeld daarvan is zijn onstuimige relatie met Gavin. Binnen vier maanden tijd werd de zanger ten huwelijk gevraagd en zouden ze nog voor het eind van het jaar trouwen. Zoals het hele land heeft meegekregen, gaat dat feestje niet meer door. De twee zochten allebei de media op om hun verhaal te doen. Gordon via zijn Instagram en Gavin nam contact op met Privé-baas Evert Santegoeds, want de zanger had het absoluut niet met hem en dat wist Gavin. Hij heeft onder andere vertelt dat Gordon een terugval heeft gekregen en weer aan de verboden middelen zit. De presentator dreigde met het beëindigen van zijn leven. Tot de dag van vandaag valt hij Gavin nog lastig met berichtjes. Overall , was de hele situatie gewoon erg messy .

Gordon Gaat Trouwen

Een paar jaar terug kreeg hij zelfs een eigen programma, Gordon gaat Trouwen, met als doel trouwen met één van de deelnemers. In de finale bleven er twee mannen over en het was aan Gordon om de ware te kiezen. Hij wist menig te verbazen met zijn uiteindelijke keuze, namelijk niemand... Hij besloot er alleen van door te gaan.

Kevin

Nog geen jaar later kreeg hij weer een relatie met een ander, dit was ene Kevin. Het bleek dat hij een dubbel leven leidde. Deze keer was Gordon niet de boeman. Hij sleepte de zanger nog voor de rechter omdat Gordon verwijzingen naar hem op zijn social media had geplaatst. Maar zonder gewenst resultaat.

Jeffrey en Ryk

Vervolgens heeft hij nog een relatie met de 24- jarige Jeffrey en 24-jarige Ryk, niet tegelijk. Natuurlijk hebben deze relaties het ook niet overleefd. Al is Jeffrey wel bij hem gaan wonen in Dubai. Binnen een nom van tijd gingen ze uit elkaar. De relatie met Ryk eindigde voordat hij naar de kliniek in Zuid-Afrika ging.
Of alle breuken aan zijn ex-partners liggen, denken we niet. Gordon is verreweg gewoon een problematisch persoon. Neem zijn vrienden als voorbeeld, die kan hij ook niet onderhouden.