Dictator Peter Gillis had de macht over Nicol Kremers

Entertainment
door Tika
zondag, 11 juni 2023 om 9:50
dictator peter gillis had de macht over nicol kremers
Tijdens de vierjarige relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, was Peter wil wet. Omdat Nicol bang voor hem was, is ze er maar nooit tegenin gegaan. Nu het uit is én er elke dag meer duidelijk wordt rondom de case, doet Nicol haar verhaal.

Mishandelingszaak Peter Gillis en Nicol Kremers

Nicol Kremers werd telkens als golddigger neergezet, maar nu lijkt de vork toch anders in de steel te zitten. Nadat de relatie uitging, liet Peter de rest van het land geloven dat de twee als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar niets is minder waar. Vorig jaar mei zou hij haar mishandeld hebben. In eerste instantie ontkende beide partijen het voorval en zette Peter haar onder druk om geen aangifte te doen. Maar nu de miljonair zoveel onzin over zijn ex loopt uit te kramen, voelt Nicol toch de need om alsnog aangifte te doen.

'Zo zit meneer Gillis in elkaar'

Ze was voornamelijk gewoon bang voor hem. Tijdens opnames voor het programma Massa is Kassa, zette ze vaak een toneelstukje op om maar leuk en spontaan over te komen. Inmiddels zitten we in het tiende seizoen en valt de naam Nicol nog behoorlijk vaak. Nadat Mieke, een familie vriendin én vriendin van Nicol, vertelde dat ze na de breuk nooit meer wat van haar hoorde, reageerde Peter verbaasd. Dit terwijl hij de persoon was die het Nicol had opgelegd om het contact met vrienden, familie en personeel te verbreken. "Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar: als iemand nog contact heeft met mij, kan dat directe gevolgen hebben voor die mensen”, vertelt ze "Die zijn ook bang om hun werk te verliezen.”
29 augustus zal de zaak voorkomen en staan de exen tegenover elkaar in de rechtszaak.