Is de schade van Marco Borsato nog te herstellen?

Entertainment
door Denise
zaterdag, 10 juni 2023 om 17:50
ontwerp zonder titel 2023 06 08t161305598
Marco Borsato heeft natuurlijk een turbulente tijd gehad, die nog steeds bezig is. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als hij vrijuit gaat, maar is de schade nog wel te herstellen van Marco?

Grensoverschrijdend gedrag

De wereld van Marco stond op zijn kop toen de video van BOOS van Tim Hofman online kwam waarin duidelijk werd dat The Voice of Holland- coach werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, er waren maar liefst twee aangiftes die tegen hem liepen. Ook was er nog een andere aangifte gedaan tegen hem. Zo zou hij grensoverschrijdend gedrag hebben getoond bij een minderjarig meisje, dat uit zijn omgeving kwam.

Onderzoek

Na een langdurig onderzoek werd bekend dat Marco niet vervolgd gaat worden voor de aangiftes die tegen hem liepen van The Voice of Holland.
Maar de andere zaak loopt nog: Hierbij wordt het dagboek onderzocht waarin alles staat beschreven wat Marco zou hebben gedaan. Hij zal dus dit onderzoek moeten afwachten.

Comeback Marco Borsato?

Als je dit op je kerfstok hebt, is het lastig voor Marco om een comeback te realiseren. Maar onmogelijk is het zeker niet! Evert Santegoeds heeft hier het volste vertrouwen in, zo zei hij hierover in zijn podcast: "Daar moet hij iemand voor in de arm nemen die Marco helpt om weer terug te komen. Een interview luistert ook heel nauw. Het zou heel erg afhangen van de uitkomst van de rechtszaak. Pas dan kun je plan de campagne maken hoe je eventueel weer op het podium kan. Volgens mij is de grote Marco Borsato-comeback wel te realiseren, áls hij tenminste onschuldig blijkt."
Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat en of de schade te herstellen is van Marco.