Yvonne Coldeweijer deelt voor het eerst foto met vriend

Entertainment
door Lois
donderdag, 15 februari 2024 om 12:05
yvonne coldeweijer
Yvonne Coldeweijer is al even gelukkig in de liefde, maar wie haar vlam nu precies is, is voor veel mensen nog onbekend. De 'juicekoningin' haalt degene die het nog niet wisten op Valentijnsdag uit spanning en onthult het gezicht van haar liefje, met wie ze al samen een kind heeft op sociale media.

'Life of Yvonne'

Yvonne Coldeweijer, bekend van haar populaire juicekanaal 'Life of Yvonne', heeft haar liefdevolle gezinsleven met vriend Max Vieleers en zoontje Ted op Valentijnsdag met haar volgers gedeeld. Op Instagram Stories deelde ze een foto van een romantisch moment met Max, genomen tijdens hun vakantie in Griekenland. "Ik wens iedereen net zo'n juicy Valentijn als de mijne", zo schrijft Yvonne in haar Instagram Stories bij een foto samen met haar vriend Max Vieleers.
[caption id="attachment_14422" align="alignnone" width="168"]
whatsapp image 2024 02 15 at 120247 pm
Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Fans

In de showbizzwereld heeft Yvonne, die vastbesloten haar eigen weg blijft volgen, niet overal evenveel fans. Toch uitte Frans Bauer bewondering voor haar in een interview met VROUW. De zanger legde uit wat hij bijzonder vindt aan haar. "Ja, als ze mijn dochter was, zou ik een trotse vader zijn. Mensen kunnen negatief zijn over die juicekanalen, maar het is de nieuwe tijd en zij is daar een vertegenwoordiger van." Volgens Frans had je vroeger alleen roddelbladen, waarbij het een week duurde voordat iets wereldkundig werd gemaakt. "Nu staat het een seconde later online."

Pittige bevalling

Eind vorig jaar zijn Yvonne en Max de trotste ouders geworden van zoontje Ted. “Vanaf nu zijn wij 3 samen 1”, schreef de juicekoningin destijds op Instagram. De kleine man is op 8 december 2023 geboren en is inmiddels alweer ruim een jaar en twee maanden oud.
Rondom haar bevalling is Yvonne een tijdje offline geweest. “Ik ben vijf á zes weken weggeweest omdat ik moest baren. Dat is gelukt”, begon ze. Ze deelde dat de bevalling middels een keizersnede werd gedaan wegens een medische reden. “Nou, deze keizersnede, dat mag je best weten, dat was best pittig. Ik heb best wel veel verdrongen van die dag. Het is een hele heftige buikoperatie en ik had het een beetje onderschat”, gaf ze toe. “Maar we zijn helemaal verliefd en hij doet het goed.”