Sylvie Meis ontvangt liefdesboodschap van ex-man: 'Mooiste persoon ooit'

Entertainment
door Lois
donderdag, 15 februari 2024 om 14:14
sylvie meis moderatorin 7
Sylvie Meis haar relatiebreuk is nog vers in het geheugen, waardoor je zou verwachten dat Sylvie alleen is met Valentijnsdag. Toch was haar Valentijnsdag minder eenzaam dan gedacht....

Sylvie Meis

Sylvie deelt kiekjes van een romantische fotoshoot, waarop te zien is hoe zij poseert tussen de hartjesballonnen. "Vandaag is een viering van liefde in al haar vormen. Ik wens je een dag vol liefde en geluk", schrijft ze over deze speciale dag. In de reacties krijgt ze een hoop lieve berichten, maar ook een opvallende uitspraak van haar ex-man Niclas Castello "Fijne Valentijnsdag aan de mooiste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet."

Downdaten

Na de aankondiging van haar scheiding met Niclas Castello in februari 2023, vond Sylvie snel troost in de armen van vastgoedondernemer Wim Beelen. Helaas bleek ook deze romance van korte duur. Met Wim die haar aan de kant zette , waardoor de vergelijking met de vrouwelijke Gordon, die vaak alleenstaand is, opnieuw opgaat. Het pijnlijke patroon is dat elke nieuwe romantische relatie van Sylvie uiteindelijk strandt; de enige vraag is hoe lang het deze keer zou duren.
Sylvie is aan het downdaten , concludeerde Yvonne Coldeweijer al direct. Downdaten houdt in dat je date met iemand die als minder hoog wordt ingeschat dan jijzelf; in dit geval staat Wim volgens Yvonne lager op de sociale ladder. “ Je verwacht het niet ”, luidt haar reactie op de nieuwste Sylvie-breuk. “ Wanneer je downdatet omdat je desperate bent en zelfs hij wil je niet.

Verkeerde keus

Recentelijk werd Sylvie Meis nog gespot met een nieuwe man . Deze keer was het niet op de rode loper, maar op de tribune van een Ajax-wedstrijd waar haar zoon Damián van der Vaart speelde. Een bron meldt aan RealityFBI dat Sylvie niet alleen kwam, maar met een mysterieuze man aan haar zijde.
En als kers op de taart, stuurt haar ex Niclas Castello een lief bericht op Instagram. Zou het kunnen dat het ex-stel toch de verkeerde keus hebben gemaakt wat de scheiding betreft.