Yvonne Coldeweijer geeft Mattie Valk nog één kans: 'Je hebt tot 1 uur'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 09 mei 2023 om 9:21
ontwerp zonder titel 2023 05 09t095541646
Mattie Valk gaat heel erg schrikken als hij zijn berichten gaat openen, want onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft hem een berichtje gestuurd. "Er speelt iets."

Breuk Mattie Valk en vriendin

Gisteren maakte Mattie bekend op de radio dat zijn relatie over was . Hij vertelde hierover: "Het is al een tijdje uit. Ik moest er natuurlijk zelf eerst even op kauwen. Toch even goed om te zeggen: er is geen ruzie of narigheid." Het is niet bekend wat er gebeurd is tussen de twee, maar de twee zijn goed uit elkaar gegaan vertelt hij. "Sterker nog: wij zijn gek op elkaar, wij houden van elkaar. We willen alleen geen relatie meer met elkaar, dus is het gestopt en dat is jammer en daar heb ik ook best wel verdriet van gehad, maar jongens: that’s life." Evert Santegoeds denkt te weten wat de reden van de breuk is. In de podcast Strikt Privé zegt hij: "Ik sluit niet uit dat die rare werktijden van hem ermee te maken hebben." Ondertussen wil Yvonne ook even laten weten wat ze er vindt. Zo deelt ze op Instagram op een sarcastische toon: "BN’ers gaan zogenaamd altijd als vrienden uit elkaar."

Nachtmerrie voor Mattie Valk

Toen Mattie de vorige keer in het nieuws kwam met zijn vorige relatiebreuk, was er heel wat aan de hand. Een volger zegt tegen Yvonne: "Och, vergeet nooit meer zijn verhaal. Dat z’n vriendin zwanger was van een tweeling, was bevallen en uitkwam dat hij de vader niet was. Had het zo met hem te doen, love Mattie." Yvonne reageert hierop met: "Wat een zieke nachtmerrie was dat. Never forget."
Maar dit verhaal zou heel anders in elkaar zitten. Dit krijgt Yvonne na zeven jaar te horen. " Vanochtend postte ik over de nachtmerrie van Mattie Valk, toen hij er na de geboorte achter kwam dat de te vroeg geboren tweeling niet van hem was. Hierna ontving ik een bericht van een spion die vertelt dat het verhaal heel anders in elkaar steekt dan dat Mattie aan de buitenwereld heeft verteld." Ze doet een oproep aan haar volgers: "Zijn er misschien mensen uit de omgeving van ex Kirsten of Mattie die meer over dit verhaal weten? Je blijft anoniem. Stuur me een DM."

Mattie Valk krijgt berichtje van Yvonne Coldeweijer

Inmiddels heeft Yvonne Mattie ook op de hoogte gesteld dat ze met groot nieuws over de radio-dj komt, maar heeft ze wel eerst gevraagd om een reactie van hem. "Ik heb Mattie een DM gestuurd en zijn management benaderd met vier vragen in het kader van hoor en wederhoor. To be continued."
735b8466 7b3d 4f48 9343 1faeffa2a56b 6459fb519aeec
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
Klik hier voor de update.