Yvonne Coldeweijer deelt het echte verhaal van Mattie Valk en de tweeling

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 09 mei 2023 om 13:18
mattie valk tweeling 1
Yvonne Coldeweijer heeft Mattie Valk vanmorgen een berichtje gestuurd over het nieuws van 'zijn' tweeling dat in 2016 naar buiten kwam. Hij is volgens Yvonne niet eerlijk geweest en ze wil graag zijn kant van het verhaal horen. Zijn antwoorden deelt ze met haar volgers.

De kinderen van Mattie Valk

Mattie Valk heeft een relatie gehad met Kirsten Willemstein en uiteindelijk bleek zij zwanger te zijn van een tweeling. Net na de geboorte hebben de twee een punt gezet achter hun relatie, omdat Mattie naar eigen zeggen niet de biologische vader bleek van de pasgeboren tweeling. Via een brief op de website van Qmusic deelde hij deze onthulling.
Mattie kwam vol ongeloof achter het nieuws dat hij niet de vader was van de pasgeboren tweeling. "Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes", schreef hij.
Hoe hij precies te weten is gekomen dat hij niet de biologische vader bleek te zijn, is nooit duidelijk geworden.
Mattie heeft aan zijn fans gevraagd niet te oordelen of verwijten te maken richting Kirsten. "Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver."
De twee hebben de situatie op een volwassen manier opgelost en besloten uiteindelijk apart van elkaar verder te gaan.

Het verhaal van Yvonne Coldeweijer over Mattie

Yvonne Coldeweijer schijnt tien bronnen te hebben waarmee zij kan bevestigen dat Mattie niet eerlijk is geweest over de situatie met Kirsten. Ze heeft Mattie de kans gegeven te antwoorden en deze heeft hij aangegrepen. Wat is nou het échte verhaal?
"Dat Mattie hier jarenlang mee weg is gekomen, is onbegrijpelijk", schrijft één van de spionnen van Yvonne.

De relatie van Mattie en Kirsten

Mattie en Kirsten hebben 12 jaar een relatie gehad, een relatie die veel ups en downs kende. "Een manier om dit draaglijk te maken, was om van elkaar 'goed te vinden' dat ze beiden vreemdgingen", schrijft Yvonne op Instagram. Ze wisten het dus beiden van elkaar.

De zwangerschap

Toen Kirsten zwanger bleek te zijn, wist Mattie volgens Yvonne vrijwel meteen dat de kinderen niet van hem waren. "Hij was ermee bekend dat hij fertiliteitsproblemen heeft en was natuurlijk op de hoogte van de escapades die Kirsten en hij hadden met andere personen."
Hij besloot er uiteindelijk toch vol voor te gaan, omdat hij zoveel van haar hield. Ze wilden samen een gezin vormen, waarin hij de rol als vader aannam van de tweeling.
"Mattie wist ervan; dat de kans groot was dat de tweeling niet van hem was. Waardoor dat zo was, is aan hen beiden. Hij vond het oké. Zij zal nooit liegen", vertelt een spion van Yvonne.
De tweeling werd uiteindelijk veel te vroeg geboren, een verschrikkelijke situatie. Ze hadden veel aandacht en zorg nodig en zouden waarschijnlijk met beperkingen door het leven gaan.

De brief op Qmusic

Uiteindelijk besloot Mattie de relatie met Kirsten te verbreken en verscheen de brief van hem op de website van Qmusic.
Mattie besloot dus uiteindelijk toch maar af te zien van het vaderschap. Hij was heel erg bezorgd voor de mening van anderen, maar voornamelijk voor die van zijn moeder.
"Zijn moeder weet niet dat hij het al wist. Ik meen me te herinneren dat Mattie zich er zorgen over maakte hoe zij zou reageren als ze erachter zou komen dat hij het al wist", vertelt een spion van Yvonne.
Mattie deelde in de brief op Qmusic dat hij niks wist over het overspel van Kirsten. Vol van verdriet kon Mattie zijn radio-uitzending niet maken en besloot hij te vluchten naar een hotel in Antwerpen.
Kirsten wist niet dat hij dit statement zou gaan maken, het kwam voor haar dan ook volledig onverwachts. Zij besloot zich volledig op haar kinderen te storten en zich niets aan te trekken van de buitenwereld. De zorg voor haar kinderen die op de intensive care lagen was het belangrijkste.
"Ze kreeg doodsbedreigingen uit alle hoeken.. Ze wilde zich gewoon focussen op de kindjes die er toen heel slecht bij lagen. Ze dacht dat het wel zou overwaaien, maar dat heeft het lange tijd niet gedaan", vertelt een spion van Yvonne.
Kirsten zou overal bedreigd worden, voor maandenlang. Op straat, in het ziekenhuis, overal. Ze werd volgens een spion verrot gescholden als ze haar kindjes kwam bezoeken in het ziekenhuis.

Hoe zit het nu tussen Mattie en Kirsten?

Kirsten is zelfs nog een keer bij Mattie op bezoek geweest, samen met de kindjes. Het lijkt erop dat zij geen wrok koestert tegenover hem.
"Mattie heeft het nooit recht gezet, wat makkelijk gekund had. Dat je in stress een verkeerde beslissing neemt of niet alles overziet aan gevolgen, dat kan. Dat je de gevolgen bij haar lat en zelf bewust als "ach zielige mattie" doorgaat, dat is zo niet oké. Als hij nu nog met excuses komt, heeft hij ruim 7 jaar die kans niet genomen en een verkeerd beeld laten bestaan over iemand die dat totaal niet verdient", vertelt een spion van Yvonne.
Yvonne acht de verhalen van de spionnen als betrouwbaar omdat zij hun connectie met de situatie hebben verteld. Ook is de identiteit van de spionnen bekend bij haar, maar zal voor de rest geheim blijven. Onafhankelijk van elkaar vertellen zij een soortgelijk verhaal.
Mattie heeft via Instagram, samen met Kirsten, een antwoord gegeven op Yvonne:
"Hi Yvonne,
We zijn geschrokken van het feit dat we gedwongen worden om nu opnieuw op deze situatie van jaren geleden te reageren. Laten we voorop stellen dat we in goede harmonie met elkaar zijn. Daarom schrijven we dit ook namens ons beiden. Deze situatie gaat bovendien niet alleen over ons tweeën, maar ook over kinderen die hiermee geconfronteerd worden. Alles is besproken. We willen je daarom met klem vragen hiermee te stoppen.
Kirsten & Mattie"
Verder maakt Yvonne Mattie nog even duidelijk dat hij haar geen antwoord geeft op haar vraag en of hij spijt heeft van wat hij Kirsten aan heeft gedaan. Hij heeft de reactie van Yvonne gelezen, maar niet geantwoord.