Yvonne Coldeweijer heeft geen juicekanaal meer nodig: dit is het bizarre bedrag wat op haar naam staat!

Entertainment
door Nienke
zondag, 04 augustus 2024 om 9:44
realitynl 2
Yvonne Coldeweijer is iemand die velen wel zullen kennen als the queen of juice. Ondanks dat Yvonne een punt achter deze carrière heeft gezet, wordt het wel meteen duidelijk waarom. Onlangs zijn er cijfers gepubliceerd waardoor er te zien is, hoeveel geld Yvonne bij elkaar heeft weten te sprokkelen.
Yvonne Coldeweijer is bekend geworden door het delen van juice over bekende Nederlanders, op haar Instagram kanaal Lifeofyvonne. Begin dit jaar heeft Yvonne ook de overstap weten te maken naar een exclusief platform. Op dit platform zou ze, met 'exclusieve leden', de nieuwste en heetste juice delen, maar natuurlijk wel tegen betaling. Hier kwam niet veel van terecht en nog niet lang geleden, deelde Yvonne het verlossende woord dat ze helemaal ging stoppen met het delen van juice. Naast het delen van juice, heeft Yvonne ook nog een online webshop, waar ze de touwtjes in handen heeft. Dat Yvonne stopt met het delen van juice en wèl doorgaat met haar webshop, zegt wel iets over het vermogen wat ze heeft opgebouwd.

Bedrijven

Voor het eerst zijn er officiële cijfers bekendgemaakt door Yvonne haar drie (!) bedrijven en deze liegen er niet om. Zo valt er te zien hoeveel Yvonne heeft verdiend met het online verkopen van kleding, maar ook met haar social mediakanalen. Tot nu toe was het altijd gissen naar wat Yvonne nou écht in het laatje brengt, maar dat is verleden tijd. Vanaf deze maand zijn de cijfers te zien van haar drie bedrijven. De bedrijven die onder de naam van Yvonne staan, zijn: Life of Yvonne B.V., Stardust by Life of Yvonne en Life of Yvonne Socials B.V.,. Alle drie zijn ze opgericht in 2021. 

Cijfers

Het vermogen van Yvonne werd in 2023, geteld op 20.621 euro. Deze was aan het eind van 2022 nog 23.174 euro negatief. Dit betekent dat Yvonne flink aan het werk is geweest en dat ze zo'n 44.000 euro erbij heeft weten te sprokkelen. Niet alleen het eigen vermogen van Yvonne heeft een flinke groei gekregen, ook die van haar bedrijven. De Socials BV is vooral bezig met de social media-activiteiten Yvonne en dit bedrijf heeft eind 2023 een eigen vermogen van 322.905 euro. Deze was in 2022 nog 199.953 euro, dit betekent dat het bedrijf een groei heeft gehad van zo'n 123.000 euro. Het vermogen van Life of Yvonne B.V.  is rond de 215.556 euro. Als je alles bij elkaar optelt, met het eigen vermogen én die van haar drie bedrijven, dan komen we op een bedrag van 559.082 euro. Het is daarom ook helemaal niet gek dat Yvonne is gestopt met haar juicekanaal. Ze hoeft zich voorlopig nog geen zorgen te maken!