Dries Roelvink verwachtte op de cover van Men's Health te verschijnen: 'Mag niet'

Entertainment
door Sophie
maandag, 05 augustus 2024 om 13:10
zaakje dries roelvink reflectie
Het is wel een beetje sneu: Dries Roelvink verwachtte dat hij – als hij ooit in de Men's Health zou komen – wel op de cover zou komen te staan. Nu heeft hij het bericht gekregen dat dat niet gaat gebeuren.

Fit at Any Age

In plaats daarvan moet hij zich tevreden stellen met een bescheiden plekje in het blad zelf. Zijn zoon, Donny Roelvink, deelt dit vol trots mee in de nieuwste aflevering van hun serie De Roelvinkjes. Dries had al eerder voorzichtig laten vallen dat hij, net als zijn fitte zoon, wel eens op de cover van het fitnessblad wilde staan.
“Ze komen de volgende editie met een special, een groot artikel genaamd Fit at Any Age. Dit is speciaal voor alle 65-plussers. Ongeacht je leeftijd, kun je natuurlijk nog steeds fit zijn. Jij bent daar een perfect voorbeeld van,” zegt Donny met de finesse van een olifant in een porseleinkast tegen zijn vader. “Dus ik word gedegradeerd naar de ouwemannenafdeling?” reageert de verontwaardigde 65-jarige Dries, terwijl zijn droom in rook opgaat. “Ik dacht dat ik misschien op de cover zou komen?”

Dries Roelvink cover Men's Health

Donny legt geduldig uit dat men zich eerst moet bewijzen alvorens men de prestigieuze cover van het fitnessblad mag verschijnen. Want ja, Donny heeft zelf een streng sportschema en een dieet gevolgd om zijn goddelijke lichaam te creëren. De vrouw van Dries, Honoria, merkt fijntjes op dat Dries niet bepaald in zijn nopjes is met de mededeling van zijn zoon. “Ja natuurlijk, kom ik ergens midden in een blad, moet je eerst bladeren...", klaagt Dries. Maar hij herpakt zich snel. “Dan moeten we er maar voor zorgen dat die shoot zo goed wordt dat ze zeggen: die man moet wel op de cover natuurlijk. We hebben eigenlijk nooit zo’n goede cover gehad.”