Yvonne Coldeweijer sneert naar Hélène Hendriks: 'Kom op meid'

Entertainment
vrijdag, 13 oktober 2023 om 11:44
ontwerp zonder titel 80
Yvonne Coldeweijer geeft Hélène Hendriks stevige kritiek. De presentatrice beweerde dat ze haar toespraak niet had voorbereid, maar Coldeweijer twijfelt daaraan. "Kom op, joh."

Hélène Hendriks award gewonnen bij Televizier-Ring

Hélène Hendriks mocht gisteren bij het Televizier-Ring Gala de prijs voor de beste presentator in ontvangst nemen. Bij het ontvangen van de prijs begon Hélène haar toespraak met de woorden: " Het is niet zo dat ik per se één iemand heb om te bedanken. " Zo gaat Hélène verder: " Eigenlijk hoop ik dat alle mensen met wie ik werk, en dat zijn er echt ontzettend veel, dat zij direct of indirect iedere dag wel merken dat ik ontzettend blij met ze ben. En dat we eigenlijk zonder elkaar niet zoveel zijn. " Achteraf is Hélène kritisch op zichzelf: ze is niet tevreden over haar dankwoord. " Ik moest het podium op en toen dacht ik: o jé, ik heb niets voorbereid" , vertelt ze in een liveverbinding met Humberto Tan.

Yvonne Coldeweijer gelooft niets van de speech

Hélène wilde haar prijs toewijden aan 'mensen die het nog meer verdienen'. " Er zijn heel veel mensen in Nederland die dat ook verdienen, die eer en die shine. Dus ik zou zeggen: laten we deze symbool zetten voor alle mensen die het heel erg verdienen. "
Na het beluisteren van de toespraak gelooft Yvonne Coldeweijer niet dat Hélène zich niet had voorbereid. " Ze beweerde zogenaamd dat ze niets had voorbereid. Kom op, meid, je toespraak was duidelijk gerepeteerd
," sneert Yvonne op haar juicekanaal. "De presentaties en de speeches, jongens… Het was zo cringe . Vond Peter P. nog wel leuk. Maar Hélène had zogenaamd niks voorbereid."
Yvonne begrijpt met name niet waarom Hélène ervoor koos om haar prijs aan anderen op te dragen. "Kom op meid, je speech was gewoon gerepeteerd. Zo bang om arrogant over te komen? Is toch niks mis mee? Maar dan … je prijs opdragen aan ‘mensen die het nog meer verdienen’? Hou toch op zeg alsjeblieft. Dacht nog heel ff dat ze de mensen in de zorg ging bedanken. Verder zag ons deugneusje er wel prachtig uit."