Dries Roelvink over geen contact metDave: 'We missen hem enorm'

Entertainment
vrijdag, 13 oktober 2023 om 13:12
ontwerp zonder titel 81
Dries Roelvink heeft voor de Shownieuws-camera een update gegeven over zijn zoon Dave Roelvink, die onlangs weer in een afkickkliniek is opgenomen. Met emotie in zijn stem deelt hij mee dat hij op dit moment geen contact heeft met hem.

Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave Roelvink

In een gesprek met onze verslaggever geeft Dries aan dat hij niet op de hoogte is van de huidige situatie van Dave. " Ik heb geen idee. Wij hebben geen contact met hem. " Volgens Dries mag Dave, maar heel kort, zijn telefoon gebruiken en dan kiest Dave er toch voor om te facetimen met zijn gezin. Dries is daar zichtbaar emotioneel over. " We missen hem enorm ."
Dries heeft van de vriendin van Dave gehoord dat hij binnen enkele weken weer thuis komt. Als Dries wordt gevraagd of hij denkt dat zijn zoon het gaat overwinnen antwoord hij vastberaden: " Ja absoluut ja het is een sterke jongen, hij gaat daar goed doorkomen. " Dries geeft ook aan dat ze blij zijn als ze hem weer in de armen kunnen sluiten.
Ook de presentatoren van Shownieuw s, hebben het met Dries te doen. Het raakt hun wel echt dat Dries en zijn vrouw zo bezig zijn met hun kinderen en ze graag willen helpen. Ze merken heel erg aan hem dat hij gewoon niet kan wachten om zijn kuikens weer om hem heen te hebben.

Dave terug naar de afkickkliniek

Op dit moment verblijft Dave in een afkickkliniek in Zuid-Afrika . Ongeveer drie jaar geleden had hij al te maken met een strijd tegen verslaving. Na deze periode richtte hij samen met onder andere Najib Amhali, die eveneens met verslavingsproblemen kampte, een afkickkliniek op in Abcoude.
Het leek goed te gaan met Dave en dat hij erop vooruit ging. Toch gaf Dries een paar maanden geleden aan gebeld te zijn door Dave, hij had een terugval gehad. " Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank. Ik heb Dave veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen."
Volgens Dries had zijn zoon een hartslag van 160 en zat hij tegen een angstpsychose aan. Daardoor nam Dave snel de beslissing om zich weer op te laten nemen.