Frank Dane geweigerd bij het Gouden Televizier-Ring Gala

Entertainment
vrijdag, 13 oktober 2023 om 15:34
fb38bc56 cbbf 4d12 93e5 bf7025004364
AVROTROS baalt er flink van dat Frank Dane donderdagavond voor niets naar het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré is gekomen. Dat vertelt een woordvoerder van de omroep aan het ANP.

Frank Dane afgewezen bij de Televizier-Ring

De omroep reageert de ochtend na het feest op de afwezigheid van Frank Dane. "Echt heel vervelend. We zaten echt helemaal vol. Hadden het graag willen oplossen, maar dat lukte op dat moment niet."
Frank deelde donderdagavond op zijn Instagram dat hij wel uitgenodigd was op het feest, maar dat hij zichzelf niet heeft aangemeld voor het feest en hij, daarom niet naar binnen mocht. " Nu weer naar huis ", schreef Frank bij een foto, waarop hij te zien is voor de ingang van Carré.
De Story baas reageert hier ook op: " Hij was vergeten zijn uitnodiging te bevestigen, wat moet, want iedereen wil naar dat feest. Er wordt gevochten om een stoel. Dus wat gebeurt er? Hij komt daar bij die deur, in vol ornaat, met allerlei collega’s. Zelfs onze collega Airen was erbij. En hij werd gewoon botweg geweigerd. Hij mocht niet naar binnen. "

Speculaties Frank Dane bij The Masked Singer

Er gingen al speculaties rond dat Frank Dan achter het masker zou zitten van de alien bij The Masked Singer. Het avontuur stopte helaas voor de Alien. Vorige week dacht Gerard Joling nog dat Henny Huisman in het pak zat, maar deze week ging zijn voorkeur uit naar Gerard Ekdom. Buddy Verder dacht Frank Dane, terwijl team Carlo Boszhard en Loretta volle bak op Luuk Ikink gingen.