Huisvriend reageert op speculaties over huwelijksproblemen tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Entertainment
vrijdag, 13 oktober 2023 om 16:35
ontwerp zonder titel 82
Er zijn al een tijdje geruchten over mogelijke spanningen in het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Huisvriend Marie van de Ven heeft gereageerd op deze speculaties.

Speculaties einde huwelijk Wendy en Erland

Er zijn sterke speculaties rondom het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Ondanks het stilzwijgen van Wendy en Erland over de situatie, beweert Yvonne Coldeweijer dat het definitief voorbij is tussen het paar.
Zo begon Yvonne op haar Juice kanaal. " Het gaat al een tijdje rond… Maar een spion weet mij te vertellen dat het echt over en uit is tussen Wendy en Erland. Volgens mijn Talpa-spion gaat het in de wandelgangen bij Talpa nu zelfs rond dat de twee hun huis op Ibiza ook hebben verkocht. Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires. " Volgens het tijdschrift Story heeft Erland ook op eigen naam en met zijn eigen geld een kostbaar appartement aangeschaft in Rotterdam.

Marie van de Ven reageert op speculaties

Marie van de Ven, een goede vriend van Wendy, heeft ook alle roddels rond om Wendy's huwelijk meegekregen. " Je moet tegenwoordig dubbel zo voorzichtig zijn. Voordat je het weet, word je op de juicekanalen ergens van beschuldigd, of het nou waar is of niet ", vertelt hij in gesprek met weekblad Privé . " Van mij zullen ze in elk geval niets horen, en ze zullen mij ook nergens op betrappen. Maar als een verhaal niet klopt, dan laat ik dat wel weten! "
Wat klopt er nu wel en niet aan de verhalen die rondgaan over Wendy en Erland? " Ik weet wel beter ", zegt Marie. " Ze zijn nog hartstikke gelukkig met elkaar. Daar is geen woord aan gelogen. Toevallig was ik vorige week nog bij haar thuis om de kinderen te knippen, maar ook Erland heb ik een knipbeurt gegeven. "
Waar de verhalen vandaan komen vindt Marie maar een raadsel. " Dat weet je nooit. Stel dat ik op een festival sta en ik kom heel dicht bij iemand staan, dan kan daar al een verhaal over gemaakt worden. Er wordt snel gekoppeld. Nu is de aanleiding dat Erland een huis in Rotterdam heeft gekocht. Wat zegt dat nou? Misschien is dit wel gewoon een investering. "